5:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec doma přesvědčivě zvítězil, Zdislavice zůstávají v pásmu sestupu


Branky


12. O. Penc , 32. R. Matysík , 64. L. Moch (vl.) , 70. D. Franc , 86. R. Matysík - 8. L. Pecháček , 43. J. Staněk
0

Viktoria Vestec na svém hřišti přivítala fotbalisty Zdislavic, proti nimž vstupovala do zápasu v roli papírového favorita a s přehledem ji naplnila. Domácí hráči před vlastními fanoušky zvítězili s přehledem v zápase bohatém na góly 5:2 zůstávají v dostačné vzdálenosti od sestupového pásma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdislavice obrat a rychlá ztráta vedení nepoložila

Zdislavice zavítaly na hřiště Vestce bez opor Lapáčka a Müllera, přesto vstoupily do utkání dobře a po krásné kombinační akci se již v osmé minutě utkání ujali vedení, když po skvělé práci Šandy prosadil přesnou střelou Pecháček. Úvodní brzký gól mohl vnést na kopačky hostujících fotbalistů klid, jenže opak byl pravdou a Vestec se rychle vrátil do zápasu.

 

Viktoria Vestec necelých pět minut po inkasované brance využila chyby v hostující obraně, kterou ve dvanácté minutě potrestal Ondřej Penc a vyrovnal bleskově na 1:1. Brzké vyrovnání dostalo Vestec na koně a po půlhodině hry zápas otočil, když se trefil do černého Radim Matysík. První poločas ale nakonec skončil nerozhodným výsledkem poté, co těsně před přestávkou vyrovnal na Jan Staněk.

Zdislavice po přestávce odpadly a inkasovaly tři branky

Ve druhém poločase se na rozdíl od toho prvního nehrál příliš pohledný fotbal, přesto se diváci dočkali několika branek. Klíčový okamžik nastal po hodině hry, když si Ladislav Moch vstřelil vlastní gól, který dostal domácí Vestec na koně a podruhé v utkání už se o vedení připravit nenechali, ba naopak, ještě ho dvěmi góly pojistili.

 

Dvacet minut před koncem utkání pojistil vítězství Viktorie Vestec přesnou střelou David Franc a v šestaosmdesáté minutě dal konečnou podobu výsledku druhým gólem v utkání Radim Matysík, který patřil mezi nejlepší hráče na hřišti a výraznou měrou přispěl k vítězství svého týmu nad Zdislavicemi 5:2.



Ohlasy k zápasu



Zdislavice
Miloš Král (vedoucí týmu): „Naše vystoupení ovlivnila absence několika hráčů základní sestavy, navzdory tomu byl ale dnešní soupeř k poražení, na žádný bodový zisk jsme však bohužel nedosáhli."



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Tůma [-] - M. Havránek [-] (46. M. Novák [-] ) , O. Penc [-] (65. M. Trmal [-] ) , J. Kolačný [-] (86. O. Matysík [-] ) , R. Matysík [-] , M. Janů [-] , J. Novotný [-] , D. Franc [-] , M. Stráňava [-] , M. Chaloupka [-] (80. M. Kucharik [-] ) , V. Kargl [-]

Zdislavice
P. Klenot [-] - M. Oberleutner [-] , L. Moch [-] , J. Staněk [-] , M. Šanda [-] , L. Pecháček [-] , R. Hamalčík [-] , D. Jankovský [-] , T. Bouček [-] , P. Hejný [-] , J. Gregor [-]

ŽK: 48. M. Stráňava - 27. D. Jankovský .
Hráči zápasu: R. Matysík .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 79. Rozhodčí: Radina Marek - ŠMEJKAL Jiří, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.