P. Hoch 64.
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnec potvrdil skvělou formu, tentokrát sílu týmu od řeky Sázavy pocítily Miřetice


Branky


0

Týnec nad Sázavou se nachází v závěru podzimní části Fair Credit 1.B třídy skupiny D ve skvělé formě, kterou potvrdil i v jedenácté kole, ve kterém zvítězil 3:1 na hřišti Miřetic a bodově se dotáhl na Divišov, který klopýtl na hřišti Zvole, kde prohrál těsně 1:0. Oba týmy mají shodně 26 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřetice prospaly úvod a rychle inkasovaly

Týnec nad Sázavou vstoupil do utkání pořádně zostra a již ve čtvrté minutě utkání poslal hosty do vedení přesnou střelou do prázdné brány Oldřich Stejskal, které dokonale potrestal chybu domácích obránců a udělal kličku vybíhajícímu brankářovi. Za necelých dvanáct minut se Týnec nad Sázavou radoval z dalšího gólu a během úvodní čtvrthodiny se ujal dvoubrankového vedení.

 

Macek nedokázal odkopnout míč do bezpečí, čehož hostující fotbalisté využili a po skvělém centru Oldřicha Stejskala vstřelil gól Jakub Horký. Týnec vstoupil do utkání výborně a během prvního poločasu prakticky rozhodl o osudu utkání. V pětadvacáté minutě se Oldřich Stejskal blýskl dalším fantastickým gólem, když tentokrát domácího brankáře Pavla Nováka překonal krásným lobem.

Miřetice špatný vstup do utkání nenapravily

 

Miřetice v závěru prvního poločasu orazítkovaly břevno, které mělo být příslibem lepšího výkonu po přestávce. A skutečně, domácí se snažili zápas za zdánlivě rozhodnutého stavu ještě alespoň zdramatizovat, kromě jedné přesné trefy se ovšem k ničemu nedostali. Po hodině hry nejprve Turek orazítkoval na domácí straně podruhé v zápase tyč, zatímco následná hlavička Zajíce po rohovém kopu za necelých pět minut už byla gólová, na prohře Miřetic už ovšem nic nezměnila.



Ohlasy k zápasu



FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér): „Úvodní půlhodina byla v podáních našich hráčů skvělé a zaslouží si pochvalu. Po přestávce jsme vyklidili pole a Miřetice se dostaly do tlaku, přičemž hrozily zejména ze standardních situací, na které jsme se připravovali, ale po jedné z nich jsme čisté konto přece jen neudrželi. Jsem samozřejmě rád, že jsme utkání zvládli, Miřetice byly náročným soupeřem."



Sestavy


Sokol Miřetice
P. Novák [-] - J. Přitasil [-] , T. Babický [-] , M. Filip [-] , K. Čáp [-] , P. Jandák [-] (82. L. Kamarýt [-] ) , J. Jantač [-] , P. Hoch [-] , M. Zajíc [-] , L. Macko [-] , D. Turek [-] (66. K. Kopecký [-] )

FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , F. Kopta [-] (87. M. Havelka [-] ) , O. Stejskal [-] , J. Horký [-] (84. O. Novák [-] ) , J. Vavrek [-] , R. Orsák [-] (77. B. Vosička [-] ) , M. Mach [-] , R. Kavoň [-] , Š. Petrášek [-]

ŽK: 49. J. Přitasil , 76. L. Macko - 81. D. Kopta .
Hráči zápasu: O. Stejskal .
Místo: Sokol Miřetice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fejfar Jakub - ASNÍK Daniel, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.