2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Spartak Průhonice získal cenný skalp, doma porazil hosty z Divišova


Branky


0

Fotbalisté Divišova zavítali po několika klopýtnutích na hřiště silného soupeře Spartaku Průhonice, kde chtěl zakončit podzimní část sezóny vítězně, jenže zápas za stavu 1:1 došel do penaltového rozstřelu, v němž byli úspěšnější Průhonice a zvítězily těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v Průhonicích přinesl velice zajímavé utkání

Spartak Průhonice se po necelých pěti minutách mohl ujmout rychle vedení, když jeden z jeho útočníků překonal hostujícího brankáře Jana Hanuše, toho ale vzápětí zachránilo břevno, od něhož se míč odrazil mimo. Úvodní šance, jako by byla fackou a zároveň budíčkem pro divišovské hráče, kteří se začali tlačit čím dál vice dopředu a podařilo se jim hned z první šance vstřelit gól.

 

Zdeněk Pekárek si v desáté minutě zpracoval míč a druhým dotekem ho krásnou střelou poslal přesně ke vzdálenější tyči. Další příležitosti měl na kopačce Marek Hanuš, jenže ani jednu z nich využít nedokázal, stejně jako vzápětí Vondrák, kterého fantastickým zákrokem vychytal ve stoprocentní šanci brankář Tichai. Po inkasovaném gólu a sérii šancí v podání Divišova si domácí Spartak Průhonice vytvořil územní převahu a necelých jedenáct minut po brance Pekárka se mu podařilo vyrovnat, když se prosadil z dorážky Vošta.

Druhý poločas gól nepřinesl a na řadu přišly penalty

Ve druhém poločase byla k vidění vyrovnaná hra, během níž se oba týmy snažily útočit a vytvořily si několik brankových příležitostí k tomu, aby nerozhodný výsledek prolomily, hráče obou celků ale trápili nepřesné střelecké pokusy, a když už na bránu zamířili, tak byli na místě oba brankáři, kteří odchytali velice slušné utkání i přes jeden inkasovaný gól.

 

O osudu zajímavého a pohledného ofenzivně laděného zápasu musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli šťastnější domácí fotbalisté Spartaku Průhonice a po výhře na penalty 4:3 se radovali z celkového vítězství 2:1 a zisku bonusového bodu navíc. Oba celky v závěru podzimní části sezóny podaly slušný výkon a uvidíme, jak se jim bude dařit na jaře.



Ohlasy k zápasu


Spartak Průhonice
Vojtěch Říha (trenér): „Zápas hodnotím pozitivně. V oslabené sestavě jsme se dokázali druhému mužstvu tabulky zcela vyrovnat. Opět musím pochválit nově složenou obranou čtyřku – dva těžké zápasy a jeden inkasovaný gól je solidní vizitkou. Dnes jsme nepředvedli své maximum co se týká ofenzivy, ale jinak jsme působili týmově, nechybělo nasazení a touha po výsledku. Musím říct, že nám opravdu zatrnulo v poslední minutě.. Fišer, který šel na hřiště kvůli penaltám, chytil možná největší šanci hostů v utkání. Co se týká celého podzimu, pár bodů a hlavně ustálenější výkony nám ke spokojenosti přeci jen chybí."




Sestavy


Spartak Průhonice
J. Tichai [-] (89. D. Fišer [-] ) - P. Kotýnek [-] - D. Minha [-] (83. D. Finlay [-] ) , L. Žáčik [-] - L. Mezei [-] , J. Veverka [-] , J. Kuchař [-] (85. L. Lepič [-] ) , J. Kroh [-] (83. D. Smejkal [-] ) , Š. Vošta [-] (74. J. Slavětínský [-] ) , O. Halbich [-] , M. Brázda [-]

TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - L. Hronek [-] , M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] , M. Lehán [-] , Z. Pekárek [-] , J. Vondrák [-] , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-] , L. Svoboda [-] , M. Hanuš [-]

ŽK: 58. O. Halbich , 90. D. Fišer , 90. L. Žáčik - 74. J. Jíša , 90. M. Hanuš .
Místo: Spartak Průhonice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - ZUSKIN Petr, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.