Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhařov si v závěru sezóny s chutí zastřílel, odnesla to Zruč nad Sázavou


Branky


0

 

Struhařov se na náročném a ne ideálně připraveném terénu v domácím prostředí představil proti Zruči nad Sázavou, kterou doslova smetl a se svými fanoušky se rozloučil parádním a vysokým vítězstvím 5:1. Domácí předvedli jeden z nejlepších výkonů letošní sezóny a naprosto po zásluze získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Struhařov našel na vyrovnávací gól bleskovou odpověď

Struhařov vstoupil do utkání více než báječně a po úvodních pěti minutách šel do vedení, když se přesnou hlavičkou prosadil Ondřej Veselý, na jehož gól mohl navázat Zmek, ten ale z dobré pozice brankáře Cudlína překonat nedokázal. Zruč mohla v polovině poločasu vyrovnat, jenže střela jednoho z jeho hráčů skončila na břevnu, zatímco Kocábek na opačné straně neprostřelil fantastického Cudlína.

 

Šest minut před přestávkou už se skóre měnilo a Zruč nad Sázavou vyrovnala na 1:1, když Azem Brahimi nekompromisně potrestal chybu domácích fotbalistů v rozehrávce. Jenže radost Zruči nad Sázavou z vyrovnávacího gólu vydržela jen chvilku a těsně před koncem prvního poločasu vrátil domácí tým zpět do vedení Kocábek, jehož druhá nebezpečná střela již skončila gólem.

Zruč nad Sázavou po přestávce totálně odpadla

To, že se Struhařov v závěru prvního poločasu vrátil rychle zpět do vedení, se nakonec ukázalo jako klíčový moment zápasu, protože krátce po přestávce nabuzení domácí hráči vstřelili třetí gól, o který se postaral svým druhým gólem v zápase Kocábek. Prakticky i hned po rozehrávce mohli udeřit hosté, jejich akce ale gólem zakončena nebyla, a tak domácí trestali.

 

Ondřej Veselý se parádně položil do centru Hrocha od postranní čáry a podruhé hlavou zamířil přesně do černého. Struhařov vedl tříbrankovým rozdílem 4:1 a bylo jasné, že o zisk cenných tří bodů už ho nic nepřipraví. Zmek a Veselý sice ve zbytku utkání gól vstřelit nedokázali a hattrick se nekonal, radost domácím fanouškům ovšem udělal radost David Sysel, který se prezentoval nádhernou střelou z volného přímého kopu.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (trenér): „Zaslouženě jsme prohráli, chyběl nám důraz v osobních soubojích a nedokázali jsme ubránit velké množství standardních situací, když jsme tři góly inkasovali hlavou. Terén byl sice náročný, na to se ovšem nemůžeme vymlouvat, protože podmínky byly pro oba dva týmy stejné."



Sestavy


Struhařov
P. Pessr [-] - J. Sysel [-] , V. Zmek [-] , J. Fürbacher [-] (76. O. Frajták [-] ) , D. Sysel [-] , O. Veselý [-] , O. Hroch [-] , O. Kocábek [-] , M. Kůstka [-] , S. Shapoval [-] , P. Koblasa [-] (82. M. Strnad [-] )

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] , S. Viktora [-] - J. Zeman [-] , V. Fogaca [-] , P. Janda [-] (46. T. Louda [-] ) , K. Petrů [-] - A. Brahimi [-] , J. Koudela [-] (65. Z. Brabec [-] ) -

ŽK: 23. P. Janda , 43. L. Jelínek , 65. O. Jouza .
Hráči zápasu: O. Veselý , O. Kocábek .
Místo: Jiskra Struhařov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chrudimský Jan - HLAVNIČKA Radek, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.