1:2
(0:1)
44. A. Krejčí
73. P. Kasper (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice si z Černilova odvezla tři body


Branky


70. K. Holeček - 44. A. Krejčí , 73. P. Kasper (p.)
13
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov své šanci proměnit nedokázal

Do první šance zápasu se dostal Černilov. Hrubý si zpracoval míč ve vápně, ale jeho střela z otočky branku minula. Domácí pokračovali v aktivní hře, ale své další útoky nedokázali zakončit. Ve 21. minutě Pavel Kasper vyvezl míč, přihrávkou zkoušel vyslat na steč Mahmouda Mohameda, ale gólman Jan Maléř myšlenku javornického stopera přečetl a u dobrým výběhem akci překazil.

 

Poté měl Černilov další příležitosti na srovnání, ale první dvě dobrými obrannými zákroky překazil kapitán Pavel Kasper a poté střelu Svatoňě nádherně vytáhl na roh jeho bratr Lukáš.

 

Skóre se měnilo až ve 43. minutě a i přes převahu domácích jako první udeřili hosté, kteří zahrávali standardní situaci z poloviny hřiště. Míč letěl až do vápna, kde se po několika odrazech dostal ke Krejčímu, který bodlem propálil vše, co mu stálo v cestě.

 

Do šaten tak odcházeli mnohem spokojenější hosté.

 

 

Vítězný gól vstřelil Pavel Kasper

Druhá půle začala ve svižném tempu. Hned v úvodu se do úniku dostal Adam Krejčí, ale vybojoval pouze rohový kop. V 53. minutě se po špatně zahrané "standardce" dostali domácí do brejku, který hosté nakonec odvrátili na roh. Následnou hlavičku schoval do rukavic Lukáš Kasper.

 

Černilov poté stále dobýval obranu hostů. V 65. minutě Lukáš Kasper podržel svůj tým potom, co se Hrubý obtočil kolem Hanyka.

 

Domácím se podařilo skórovat až v 69. minutě, když po rohovém kopu na 1:1 srovnal Kryštof Holeček. Radost jim ovšem nevydržela příliš dlouho, protože v 72. minutě Krejčí prodloužil míč na Jaroslava Krunčíka, který byl ve vápně faulován. K penaltě se postavil nikdo jiný, než kapitán Pavel Kasper, který nedal Maléřovi šanci a vrátil hostům vedení. 

 

Do konce zápasu byly ještě k vidění šance na obou stranách. Nejprve v 84. minutě domácí nevyužili velkou šanci a jejich hlavička mířila pouze do břevna. V 90. minutě se do brejku dostal Daniel Suk, kterého ovšem fauloval David Jaroš a za tento zákrok si vysloužil červenou kartu.

 

Hosté dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce a z Černilova si tak odvezli důležité body, díky kterým svého soupeře předskočili v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Fotbal se hraje na branky a dnes dal soupeř o jednu navíc. Dnes vyhrál šťastnější tým, určitě ne lepší. Na gól se strašně nadřeme a vzápětí uděláme školáckou chybu. Celý tým musím pochválit za bojovnost a nasazení po celý zápas. Podzim bereme jako zkušenosti nově se tvořícího týmu, které snad na jaře zúročíme. Další výkony v utkání mám zákaz komentovat...

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Naše marodka a stav poloviny hrajících, kteří by měli problém i s hrou šachy pro nás nevěstil nic dobrého. Šáhli jsme tak do rezerv a v 11.40 jsme povolali ročník 71 – tedy Pepu Hanyka a penaltového specialistu Jardu Krunčíka. Týmu jsem naordinoval obranný blok, hluboký a pevný. Dál už jen stačilo spoléhat na to, že se trefí Krejčí a na skvělý výkon Kaspera v brance. Oboje nám vyšlo víc, než dokonale. Z fotbalu jsme předvedli málo, ale domů jsme odvezli tři body a o tom to někdy je.



Sestavy


FK Černilov
J. Maléř [-] - J. Hartig [-] (82. D. Jaroš [-] ) , V. Svatoň [-] , T. Schwarzer [-] , T. Matoušek [-] , J. Hrubý [-] , P. Benák [-] , O. Petrikovič [-] (61. M. Jaborník [-] ) , K. Holeček [-] , L. Daněk [-] (82. J. Žaba [-] ) , T. Bešík [-] (68. K. Žahour [-] )

Javornice
L. Kasper [-] - P. Kasper [-] , D. Suk [-] , J. Hanyk [-] - F. Dvořák [-] (37. O. Nosek [-] ) , M. Plíhal [-] (61. J. Krunčík [-] ) , M. Mohamed [-] (90. M. Šrefl [-] ) , J. Hovorka [-] , J. Kráčmer [-] - J. Kovaříček [-] , A. Krejčí [-]

ŽK: 23. V. Svatoň , 52. J. Hartig , 72. L. Daněk - 52. P. Kasper . ČK: 90. D. Jaroš .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 05:59

Tip: výhra domácích