2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno doma zastavilo rozjeté Velichovky


Branky


19

Opočno ukázalo, že doma je velmi silné. Po bojovném a týmovém výkonu dokázalo porazit Velichovky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle mnoho zajímavých příležitostí nenabídla

Hrál se velmi důrazný a bojovný fotbal. Náznaky šancí byly k vidění na obou stranách, žádná z nich však gólmany Malého a Mertlíka výrazně neohrozila. Největší šance první půle přišla v samotném závěru, kdy po standardní situaci vznikl závar před hostující brankou. Domácí hráč však ve velké šanci přestřelil. 

 

Jiné zajímavé situace 150 diváků, kteří dorazili na nový opočenský stadion neviděli a první půle tedy skončila za stavu 0:0.

O vítězi se rozhodlo v závěru

V druhé půli byli aktivnější domácí, kteří se jednoduchou přímočarou hrou dostávali do šancí. Ovem chyběl jim klid v zakončení a většina střel mířila mimo Mertlíkovu branku. Do velké šance se dostali i hosté. Po rychlé kombinaci se k zakončení dostal Mário Neméth, jeho střelu dokázal do strany vyrazit Martin Malý. K vyraženému míči se ještě stihl dostat střídající Tomáš Hanusík, který ovšem z úhlu trefil pouze brankovou konstrukci.

 

Opočno mohlo v 74. minutě jít do vedení, když Mertlík fauloval Poláka a kopala se penalta. Domácí ji bohužel nedokázali proměnit a skóre se tedy stále neměnilo. Domácí se nakonec branky dočkali a to v 81. minutě. Adam Smola zahrával přímy kop z pravé strany. Centrovaný míč si ve vápně našel mladý útočník David Drašnar a dokázal ho usměrnit do sítě.

 

Obrana domácích závěr zápasu zvládla na výbornou a hosty nepustila do vyložené šance. V nastavení po  akci z pravé strany a následné křižné přihrávce usměrnil míč do sítě Ondřej Polák.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Utkání bylo zbytečně vyhecované zvláštním metrem a karetním mariášem hlavního rozhodčího. Penalty byly obě - naše poté neproměněná a pro hosty neodpískaná. Šance měla obě mužstva, nás při nich podržel brankář Malý. Opět jsme hořeli v koncovce, ale nakonec nás vysvobodil patnáctiletý D. Drašnar svým už třetím vítězným gólem. K počtu šancí je naše výhra zasloužená. Pochvala celému týmu! Věřím, že zranění našeho D. Drašnara a velichovského Máry Panenky nebudou vážná.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Od začátku zápasu se hrálo hodně bojovné a důrazné utkání. Domácí mají ve svém středu několik velmi rychlých hráčů, kteří nám dělali po celý zápas velké problémy. Bylo jasné, že kdo dá dnes první gól, tak tento zápas vyhraje. To se podařilo bohužel pro nás domácím, kteří se trefili šťastně po standardní situaci. Druhý gól pak přidali při naší hře vabank v samotném závěru zápasu. My budeme chtít tento nezdar napravit v posledním podzimním utkání doma proti Hronovu.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - P. Hrudík [-] , J. Franc [-] , Š. Brožek [-] (90. M. Holub [-] ) - A. Smola [-] - - D. Drašnar [-] (85. M. Labik [-] ) , O. Polák [-] , L. Růžička [-] (46. L. Žid [-] ) , O. Přibyl [-] (65. [-] ) , T. Přibyl [-] , H. Černý [-] (90. S. Jech [-] )

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Karel [-] (55. T. Hanusík [-] ) , M. Panenka [-] (27. L. Emlar [-] ) , M. Németh [-] , T. Vít [-] (65. O. Runkas [-] ) , M. Čenovský [-] , J. Hořínek [-] (55. J. Hykš [-] ) , J. Filip [-] , A. Rieger [-] , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-]

ŽK: 13. D. Drašnar , 23. O. Přibyl , 30. A. Smola , 35. O. Polák , 65. J. Franc , 70. T. Přibyl - 32. T. Vít , 72. J. Hykš , 77. T. Mertlík , 85. O. Runkas .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:55
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:31
Michal Švorc

Expert: Patrik Havel
Tip experta: remíza

Tyto dva týmy disponují dobře hrající obranou, ale mají ve svém kádru i hráče kteří umí dávat góly. To oba celky dokazují v každém kole, ale přesto bych řekl že to bude zápas o pár gólech a toto utkání skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 11:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:22

Tip: výhra hostů