Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody ve Velichovkách


Branky


16

Šlágr kola, tak by se dalo nazvat utkání Velichovek s Českým Meziříčím, týmů z vrchní části tabulky. V zápase bylo k vidění deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři dvougóloví střelci se zrodili už v prvním poločase

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a hned v úvodu měli velkou šanci. Střelu Plška na čáře odvracela domácí obrana. První branka padla v 17. minutě a vstřelili ji domácí, když byl ve vápně faulován útočník Marek Panenka a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K pokutovému kopu se postavil Martin Čeňovský a "panenkovským" dloubákem otevřel skóre.

 

Domácí byli v tomto utkání velmi efektivní. Ve 20. minutě zvyšoval už na 2:0 Matěj Petráček, který se uvolnil ve vápně a přízemní střelou k tyči dostal balón do sítě. Útočné duo Panenka Petráček udeřilo ještě v 31. minutě, kdy Pananeka poslal krásným pasem Petráčka do samostaného úniku a ten s klidem překonal Jílka. 

 

Hosty hororová půl hodina nepoložila a dostávali se do hry. Ve 34. minutě si na dlouhý pas po levé straně naběhl Lukáš Baše a pohotovou střelou snížil na 3:1. Te samý hráč o dvě minuty později snižíl na rozdíl jedné branky, když se po identické akci trefil podruhé.

 

Domácím se podařilo získat dvougólové vedení zpět ve 44. minutě. Čenovský parádní střelou vymetl šibenici. Atraktivní první poločas tedy skončil za stavu 4:2 pro domácí.

Vstup do druhé půle měli také lepší hosté, ale snížit se jim opět nepovedlo. To domácí znovu ukázali svoji střeleckou efektivitu, když v 53. minutě zvyšoval už na 5:2 střídající Karel Martin a v 73. minutě přidal šestý gól Velichovek další střídající hráč Lukáš Emlar.

 

České Meziříčí se nevzdalo a v 75. minutě po rohovém kopu hlavou snížil Jakub Tomášek. Hosté se snažili vrátit do zápasu, ale domácí obrana jim už další branku vstřelit nedovolila. Naopak v 88. minutě se ke dvougólovým střelcům přidal Lukáš Emlar a zvýšil tak na konečných 7:3.

 

Velichovky se díky této výhře dotáhly na jeden bod na druhou Malšovu Lhotu.



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér domácích: Věděli jsme, že nás dnes nečeká jednoduchý zápas, a to se od první do poslední minuty potvrdilo. Hosté i přes vysokou prohru nezanechali vůbec špatný dojem a do poslední minuty nás nechávali v napětí, neboť jejich útočná síla je opravdu veliká a nebezpečná. My jsme dnes byli velmi produktivní a vysokého vítězství si velmi vážíme.

FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství domácích, kteří byli dnes maximálně produktivní. Gratulujeme jim k výhře, k perfektnímu pažitu a ke krásnému areálu. Rádi se sem budeme opět vracet, protože postupové ambice opravdu nemáme a nikdy jsme neměli. Děkujeme našim dorostencům, kteří měli sobotní zápas v nohách, za pomoc.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Petráček [-] (37. M. Karel [-] ) , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-] , J. Filip [-] , M. Čenovský [-] (64. L. Emlar [-] ) , T. Hanusík [-] (46. J. Hykš [-] ) , T. Vít [-] (74. J. Hořínek [-] ) , M. Németh [-] , M. Panenka [-]

FC České Meziříčí
P. Jílek [-] - T. Havel [-] (46. T. Krajňák [-] ) , L. Baše [-] , T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] (80. M. Němeček [-] ) , T. Rezek [-] , J. Tomášek [-] (55. D. Mikušík [-] ) , Z. Roubal [-] , L. Provazník [-] (46. J. Tomášek [-] ) , J. Fiala [-] (46. D. Fiala [-] ) , M. Sekyra [-]

ŽK: 83. M. Panenka - 13. T. Havel , 19. L. Provazník , 23. T. Vejprava , 66. Z. Roubal , 72. J. Plšek .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Vlachý Michal - KUBÁNEK Jan, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Michal Kekelák
Tip experta: remíza

Tentokrát tipuji, co bych si přál. Reálně si myslím něco jiného. Remíza by těmto kvalitním celkům slušela. Velichovky i České Meziříčí vydatně posílili a obzvlášť domácí hrají fotbal, který se mně osobně líbí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích