Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky smetly Meziměstí


Branky


15

Osmé kolo svedlo dohromady dva zástupce náchodského okresu a zároveň i dva týmy ze středu tabulky. Velichovky hlavně díky skvělé druhé půli zvítězily nad Meziměstím vysokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První šanci zápasu měli domácí hned v první minutě. Přízemní střelu Marka Panenky Čížek vyrazil. V 9. minutě dobře rozjel akci domácích Aleš Rieger přesnou přihrávkou na Marka Panenku, který jen sklepl míč proti noze Martina Karla a nejlepší střelec Velichovek v Okresním přeboru mohl otevřít svůj střelecký účet v I.B třídě.

 

Po první brance se ozvalo i Meziměstí. Nejprve se jim povedl brejk po pravé straně. Jirásek však mířil vysoko nad. Hosté dále hrozili z centrů. Jeden z nich si dobře zpracoval hostující útočník, ale svoji střelou pouze vyprášil rukavice Tomáše Mertlíka.

 

Další branku tedy diváci neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

Domácí v druhém poločase spustili gólostroj

Hosté se snažili vyrovnat a hned v úvodu se dostali do několika slibných útoků. Domácí obrana s brankářem Mertlíkem tyto snahy ústála. 

 

Tlak hostů utlumila druhá branka. Když v 56. minutě z levé strany nacentroval míč Jan Petráček a Martin Čenovský propálil Čížka. Byl to jeho premérový gól v dresu Velichovek. O pět minut později už to bylo 3:0, když Neméthův centr propasíroval za Čížkova záda Marek Panenka. Hosté hrozili hlavně z centrů, ale ani z jednoho gól nedali. V 69. minutě obdržel za faul druhou žlutou kartu Patrik Urban a musel předčasně pod sprchy. Tento moment zápas nadobro zlomil a domácí přidali další tři branky.

 

V 78. minutě se nejrychleji dostal k vyraženému míči Mario Neméth a zvýšil už na 4:0. Na 5:0 zvyšoval umístěnou střelou k tyči střídající Lukáš Emler a v 87. minutě svůj dobrý výkon završil druhou brankou Mário Neméth.

 

Velichovky tak uštědřily Meziměstí "kanára" a upevnili si páté místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: První poločas se hrál nepříliš pohledný fotbal, kdy jsme i přes rychlé vedení hráli velmi špatně a kazili jsme velké množství nevynucených míčů a rovněž jsme přečkali i velikou šanci hostí v závěru poločasu. Druhý poločas jsme náš výkon zlepšili, druhý gól rozhodl o osudu zápasu a třetí pak definitivně hosty srazil na zem. Výsledek je pro hosty krutý, neprezentovali se vůbec špatně. Nás samozřejmě vysoké vítězství a nula vzadu těší, ale čekají nás další těžké zápasy.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: Výsledek neodpovídá výkonu... První poločas jsme měli jasně proměnit vyložené šance a vývoj zápasu by byl úplně někde jinde. Bohužel náš věčný problém s koncovkou nás dostal do situace, kdy jsme museli kousnout takovouto nálož. Je potřeba něco změnit a začít dávat branky. Nic víc, nic míň.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Karel [-] (64. J. Hořínek [-] ) , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-] , J. Filip [-] , M. Čenovský [-] (64. L. Emlar [-] ) , T. Hanusík [-] (46. M. Petráček [-] ) , T. Vít [-] (46. J. Danihel [-] ) , M. Németh [-] , M. Panenka [-] (72. O. Runkas [-] )

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] (84. V. Šimko [-] ) , M. Balín [-] , V. Krejčí [-] , P. Šnábl [-] , J. Sedláček [-] , J. Kubeček [-] (76. P. Gajdoš [-] ) , P. Urban [-]

ŽK: 42. J. Filip , 80. L. Emlar - 54. P. Urban . ČK: 69. P. Urban .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Šponar
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají po historickém postupu velmi dobře a toto utkání zvládnou.

Tip: výhra domácích

Velichovky i přes prohru podali v Malšově Lhotě velmi dobrý a urputný výkon. Body zůstanou doma.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích