4:1
(1:0)
58. D. Cvejn
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky na vítězné vlně


Branky


7. O. Furda (vl.) , 63. M. Panenka , 70. M. Petráček , 83. M. Panenka - 58. D. Cvejn
10

Velichovky dokázaly vyhrát už třetí zápas v řadě a v tabulce se vyhouply na páte místo. Zdelov na výhru proti Javornici navázat nedokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se brzy ujali vedení.

Utkání dvou vítězů okresních přeborů nabídlo od prvních minut zajímavou podívanou. Hrálo se poměrně ve velkém tempu nahoru dolu, oba týmy chtěly hrát fotbal, a hlavní sudí měl tak ulehčenou práci. Hosté byli blízko gólu hned ve 3. minutě, ale trefili jen tyč. To na druhé straně se mohli domácí radovat. V 7. minutě po rohovém kopu hlavičkoval přesně Tomáš Vít. Hosté mohli dvakrát odpovědět, ale neuspěli.

 

Po dvaceti minutách tempo trochu povolilo, ale možností ke skórování bylo poměrně dost. Žádná z šancí však gólově neskončila a do šaten se odcházelo za stavu 1:0 pro domácí 

O vítězství domácích rozhodla jejich efektivita

Po změně stran však domácí vypadli ze hry a Zdelov byl nebezpečnější. V 58. minutě po pěkné individuální akci srovnal Daniel Cvejn. Zdelov mohl vedení získat na svoji stranu, ovšem hosté nedokázali proměnit penaltu. 

 

Po prvních dvaceti minutách druhé půle se domácí vrátili do hry. V 63. minutě se na velkém vápně uvolnil Matěj Petráček, zbavil se obránce a zpětnou přihrávkou vybídl Marka Panenku, který poslal domácí do vedení. Zdelov se dostával také do šancí, ale nedokázal je proměnit. Domácí byli mnohem efektivnější, když v 70. minutě centr Mária Nemétha usměrnil do sítě Matěj Petráček a zvýšil na 3:1.

 

Hosté si i nadále dokázali vytvářet šance, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. V 83. minutě do otevřené obrany hostů postupovala dvojice Ondřej Runkas Marek Panenka a druhý jmenovaný se kličkou zbavil brankáře a defintivně potvrdil výhru domácích. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Dnešní zápas nás čekal, stejně jako v našem případě, nováček soutěže, před kterým jsme měli oprávněný respekt. Zápas se zlomil ve chvíli, kdy hosté nedali za stavu 1:1 penaltu. To nás konečně probralo z letargie, a opět jsme začali hrát a v rychlém sledu jsme vstřelili 2 branky a rozhodli tak definitivě o osudu utkání. Vítězství se nerodilo vůbec lehce, o to je ale pro nás sladší.

FC Zdelov 1963
Petr Komárek, sekretář týmu: Rozhodně jsme nebyli horším týmem, ale efektivita byla na straně domácích. Srovnáme na 1:1, tlačíme domácí do defenzivy. Máme herně navrch. Pak ale neproměníme penaltu a následně si necháme dát hodně laciný gól. Gratulace soupeři k výhře, ale dnes jsme nebyli po včerejší týmové svatební oslavě úplně v optimálním rozpoložení a navíc jsme opět nastoupili jen s torzem hráčů, což je ovšem jen a jen naše chyba. Dvě vlastní branky, to je taky na jeden zápas až dost.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Petráček [-] , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-] , J. Filip [-] (70. M. Karel [-] ) , J. Hykš [-] (27. J. Danihel [-] ) , T. Hanusík [-] , T. Vít [-] (70. O. Runkas [-] ) , M. Németh [-] , M. Panenka [-] (87. J. Hořínek [-] )

FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Jedlička [-] , A. Lipenský [-] (20. K. Vašátko [-] ) , D. Cvejn [-] , J. Cvejn [-] , T. Novák [-] (82. M. Vašata [-] ) , O. Furda [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] , A. Forche [-] , T. Kozel [-]

ŽK: 81. J. Danihel - 43. A. Forche , 81. M. Neubecker .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Vlachý Michal - MIŠKÁŘ Karel, KUBÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Lán
Tip experta: remíza

Oba nováčci jsou pro mě zatím příjemným překvapením a body si spravedlivě rozdělí. Penalty nechci komentovat.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů