Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

10.0

Velichovky vyhrály podruhé v řádě


Branky


60. M. Petráček , 66. T. Vít , 86. M. Petráček (p.) - 88. M. Šrom
13

Velichovky ve 4. kole I.B třídy skupiny B přivítaly Vamberk. Oba týmy chtěly navázat na své první výhry z minulého kola

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali.

Do zápasu vstoupily aktivněji Velichovky, ale střely Matěje Petráčka a Tomáše Hanusíka skončily pouze v ochranné síti. První střelu na branku zaznamenaly opět domácí. Ovšem s nepříjemnou střelou Jakuba Emlara si Jaroslav Klofanda dokázal poradit. 

 

Domácí drželi častěji míč na svých kopačkách, hosté útočili zejména z rychlých brejků. Po půlhodině hry se k dvěma větším šancí dostal i Vamberk. Obě jejich šance však dokázal zneškodnit brankář Tomáš Mertlík. I přes vysoké tempo hry a několik šancí se diváci v první půli gólu nedočkali.

První branku zápasu vstřelil Petráček

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako první. V úvodu poločasu měli domácí dvě nebezpečné situace, ani jednu z nich nedokázali proměnit. Hosté opět zahrozili z brejků, ale ani oni nedokázali skórovat.

 

První branky se diváci dočkali v 60. minutě. Marek Panenka zahrával trestný kop z pravé strany. Přesným centrem dokázal najít střídající Lukáše Emlara, který hlavičkou trefil břevno. K odraženému míči se však dostal Matěj Petráček a otevřel skóre.

 

Tato branka domácí uklidnila, spřesnili kombinaci a udrželi si územní převahu. V 67. minutě se dokázali ze standardní situace opět prosadit, když se po rohovém kopu trefil hlavou Tomáš Vít. Po druhé brance domácí už naplno kontrolovali hru. V 86. minutě se k odhodlal k odvážnému průniku domácí Josef Hykš. Jeho průnik zastavili obránci Vamberka nedovoleně a kopala se penalta. K ní se postavil Matěj Petráček a bezpečně ji proměnil. 

 

V závěru ještě na 3:1 snížil aktivní Michal Šrom. V úplném závěru utkání se na Klofandu řitil Ondřej Runkas, ale vamberecký gólman ho vychytal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Od začátku zápasu jsme byli lepším a aktivnějším týmem, ovšem z našich šancí jsme žádnou nedokázali využít. Od 30. minuty se hra opticky vyrovnala a i hosté se stále více osmělovali. Druhý poločas jsme přeskupili řady a výsledkem toho bylo naše herní zlepšení, které jsme korunovali dvěma rychlými góly, které rozhodly o osudu utkání. Hosté však nesložili zbraně a neustále nás zlobili a drželi v pozornosti. Naše vítězství se nerodilo lehce, ale o to více si ho vážíme.

TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Dnes jsme jeli s vědomím přivest domu nějaký bod. Domácí měli více míč na nohách ale my jsme odpovědné bránili a spolehali na brejku. V 1 půli jsme měli i více šanci ale bez efektu. V další části jsme přestali hrát a domácí nám zatápěli. Z tlaku a dvou standardních situaci jsme obdrželi branky z nedůsledného bránění, což nás v každém zápase stojí body. Domácím blahopřeji , my se musíme více soustředit na sebe a už v příštím zápase si jít pro 3 body.



Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2022 12:00
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra domácích

Včerejší oslavenec Mára Panenka zničí Vamberk hattrickem.Výhra domácích. Všechno nejlepší Máro!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích