3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky si připsali první tři body!


Branky


12

Nováček soutěže Velichovky byl před tímto zápasem bez bodu. Ve 3. kole doma hostil Předměřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Petráčka ovlivnily vývoj utkání.

Do první velké šance zápasu se dostal domácí Marek Panenka, který ve své šanci trefil pouze tyč. Další vývoj zápasu výrazně ovlivnil Matěj Petráček, který dvěma slepenými góly poslal domácí do vedení.

 

Nejprve si v 16. minutě naskočil na rohový kop Mária Nemétha a hlavičkou rozvlnil síť poprvé. V zápětí dokázal vystihnout chybnou přihrávku hostujících obránců a svoje sólo zakončil kličkou gólmanovi.

 

Velichovky dva rychlé góly uklidnily a přenechaly iniciativu hostům. V závěru první půle vyslal z přímého kopu krásnou střelu Michal Šmarda. Proti ní však vytáhl bravůrní zákrok domácí gólman Aleš Jakl a střelu vyrazil na roh.

 

 

Tlak Předměřic v druhém poločase ke gólu nevedl

Předměřice dokázaly navázat na zlepšenou hru z konce prvního poločasu a vytvářely si další šance. Útočníci Předměřic šli dokonce dvakrát sami na brankéře Aleše Jakla, který je ale pokaždé dokázal vychytat a podržel tak svůj tým.

 

Otevřená hra Předměřic dávala možnost Velichovkám k rychlým kontrům. Do šancí se dostali střídající Petr Dyrc a Lukáš Emlar, ani jeden však skórovat nedokázal.

 

První letošní výhru Velichovek pojistil v 90. minutě po rychle rozehrané standardní situaci záložník Marek Panenka.



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Byli jsme si moc dobře vědomi důležitosti dnešního zápasu. Od naší druhé branky jsme ale nepochopitelně vyklidili střed pole, začali jsme bránit výsledek a hosté byli do konce poločasu lepší. Obraz hry se moc nezměnil ani ve druhém poločase a nás podržel několikrát Aleš Jakl v naší brance. Od 70. minuty jsme se konečně herně trochu vzchopili a rovněž i my jsme měli tři velmi nadějné brejkové situace, které jsme ale bohužel nevyužili. Dnes šťastné body, ale o to jsou pro nás cennější.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Mrkvicka Lukáš, trenér: Fotbal se hraje na góly. Ty dnes vstřelili jen domácí. Sice jsme měli po většinu utkání územní převahu ale bohužel ze šanci co jsme si vytvořili jsme nic neproměnili.



Sestavy


TJ Velichovky
A. Jakl [-] - T. Vít [-] (66. P. Dyrc [-] ) , J. Filip [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-] , M. Németh [-] (46. J. Hořínek [-] ) , J. Hykš [-] , T. Hanusík [-] (66. L. Emlar [-] ) , M. Panenka [-] , M. Karel [-] , M. Petráček [-] (89. J. Emlar [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Novák [-] - L. Ponikelský [-] , A. Pumr [-] (80. P. Jiroušek [-] ) , L. Neradílek [-] , L. Hošek [-] , M. Šmarda [-] , Š. Pekáč [-] , J. Mrkvička [-] (66. D. Žoch [-] ) , B. Markarjanc [-] , P. Koubalík [-] , A. Hronek [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: výhra domácích

V prvních dvou kolech nepřál Velichovkám los. Využijí výhodu domácího prostředí a seberou první 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů