Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov Javornici nadělil "bůra"


Branky


19

Javornice, kterou postihla velká marodka zajížděla do Velkého Poříčí, kde své domácí zápasy Hraje AFK Hronov. První poločas vyzněl lépe pro Javornici, když domácí obrana nedokázala uhlídat kanonýra Krejčího. V druhé půli už na hřišti bylo jen jedno mužstvo a Hronov pěti góly otočil stav zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes herní převahu Hronova se do vedení dostala Javornice

Hronov se hned o začátku dostával do zakončení, ale žádná ze šancí se neujala. Javornice útočila zejména z dlouhých autů. Z jednoho autu se dostal do šance Krejčí, ale jeho pokus výborným zákrokem vytáhl Swaczyna. Hronov na tuto šanci reagoval nastřeleným břevnem. 

 

Paradoxně to byli hosté, kteří se dostali do vedení. Javornice v 36. minutě netradičně zahrála krátký aut na Krejčího, ten si navedl míč na svoji silnější pravou nohu a nechytatelnou "bombou" překonal Swaczynu. 

 

Do šaten tak odcházeli spokojenější hosté, ikdyž ve hře měl převahu Hronov.

V drůhé půli hronov nasázel Javornici "bůra"

Hronov i do druhého poločasu vstoupil aktivně a podařilo se mu rychle srovnat. Už ve 49. minutě svůj samostaný průnik proměnil Jakub Valtera a střelou podél Stanislava Hynka srovnal na 1:1. V 60. minutě už Hronov zaslouženě vedl, po krasné přihrávce Mikoly Rosokhy přidal Jakub Valtera druhou branku. 

 

Hronov v gólové show pokračoval a vstřelil ještě tři branky. V 66. minutě zvyšoval hlavou na 3:1 Ladislav Klabník a o deset minut později chytrou střelou zvyšoval Mykola Rosokha na 4:1.

 

Na konečných 5:1 upravil v 85. minutě Mykola Vursta.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: S Javornicí jsme předvedli výborný výkon. První poločas jsme ještě neproměnili naše šance. V druhé půli jsme potvrdili herní dominanci a zaslouženě jsme naplno bodovali. Musíme příští zápas přistoupit k zápasu stejně.

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Myslím si, že domácí si nemohli přát lepšího soupeře, než náš lazaret a to v kombinaci s pro nás neznámým prostředím tak předznamenalo náš tradiční průšvih. Hráli jsme strašně, ale přesto jsme odcházeli v poločase spokojeni. Druhou půlku jsme na náš výkon navázali, a tak místo bránění dobrého výsledku jsme důrazným domácím nabídli spoustu našich ztrát a následných brejkových situací. To jim vyhovovalo a může být rádi, že si vezeme jen „bůra“. Dnes je těžké něco hodnotit, když prakticky není co!



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - M. Vursta [-] , J. Valtera [-] (79. O. Naumenko [-] ) , M. Rosokha [-] , V. Pohl [-] , L. Klabník [-] , P. Schreiber [-] , M. Zíta [-] , M. Lemko [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-]

Javornice
S. Hynek [-] - P. Kasper [-] , D. Suk [-] - F. Dvořák [-] , O. Nosek [-] , M. Šrefl [-] , J. Hovorka [-] , M. Plíhal [-] , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] - A. Krejčí [-] (90. P. Chlachula [-] ) -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Průcha Petr - KUBÁNEK Jan, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:55
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:31
Michal Švorc

Expert: Patrik Havel
Tip experta: výhra hostů

Hronov má velmi důrazný a nepříjemný tým, který umí dobře přecházet do ofenzivy. Na Javornici s Adamem Krejčím, který dokáže motat hlavu a vstřelit gól i dobře organizovaným obranám to na body stačit nebude.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 11:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:22

Tip: výhra hostů