Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov na vítězné vlně, kaňkou na výhře je zranění Martina Havla


Branky


12

Hronov vyhrál druhé utkání v řadě díky poslední pětiminutovce prvního poločasu. Malšovice se vzpamatovaly až v druhé půli a to na obrat už nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantasticka pětiminutovka Kollerta a Valtery

Úvod utkání nezačal pro Hronov dobře. V 16. minutě se po tvrdé střele Martina Friedla vážně zranil gólman Martin Havel, kterého ze zápasu musela odvézt záchranná služba. Do branky místo něj tak musel trenér domácích Jaroslav Rubeš.

 

Šance byly k vidění na obou stranách. Nejzajímavější část prvního poločasu byla poslední pětiminutovka, která jednoznačně patřila hronovským. Skóre utkání otevřel ve 40. minutě střelou na zadní tyč David Kollert. Na jeho střelu dvakrát navázal Jakub Valtera a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0 pro hosty.

 

Malšovice zápas otočit nedokázaly

Do druhého polačasu Malšovice vstoupily v jiném rozestavení a dokázaly Hronov zatlačit a vytvářet si nebezpečné přiležitosti a již v 51. minutě bylo sníženo, když se z přímého kopu střelou přes zeď prosadil Martin Friedel.

 

V 62. minutě využil zaváhání Jaroslava Rubeše malšovický Stanislav Libřický, který snížil na 3:2. I přes stálý tlak Malšovice nedokázaly další branky vstřelit a Hronov, tak uhájil vítězství a připsal si již třetí vítězství v sezóně.

 

Gólmanovi přejeme brzké uzdravení!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: První poločas z naší strany jedním slovem ostuda. Chybělo nasazení, přesnost, myšlenka, bojovnost... Tři branky v naší síti slušně řečeno laciné. Druhý poločas už pouze na branku soupeře, respektive po soupeřovo vápno. Z drtivého tlaku jsme vytěžili pouze dvě branky a tak si tři body odvezli hosté. Závěrem bych chtěl popřát brzké uzdravení brankáře soupeře, pro kterého přijela RZS.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: První nebezpečná situace soupeře skončila skvělým zákrokem našeho brankáře Havlise, při kterém si bohužel nešťastně přivodil vážné zranění. I za něho jsme skvěle odbojovali těžké utkání. První půli jsme byli lepší my, druhá část patřila soupeři. Nakonec jsme měli v závěru štěstí, remíza by byla spravedlivější. Tyto body jsou pro nás nesmírně cenné, ale především přejeme našemu brankáři brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - D. Lemon [-] (70. T. Krejčí [-] ) , P. Soukup [-] (76. D. Ninger [-] ) , T. Franc [-] , J. Javůrek [-] , L. Kocman [-] , J. Paulovič [-] (46. P. Jareš [-] ) , S. Libřický [-] , J. Brokeš [-] , M. Friedl [-] (90. M. Luňák [-] ) , D. Krejčí [-] (76. L. Jarotek [-] )

AFK Hronov
M. Havel [-] (16. J. Rubeš [-] ) - M. Puraš [-] (46. M. Vursta [-] ) , J. Valtera [-] , M. Rosokha [-] (72. O. Naumenko [-] ) , V. Tichý [-] , M. Lemko [-] , L. Klabník [-] (87. P. Schreiber [-] ) , T. Zíta [-] , Š. Kubeček [-] , I. Pylyp [-] , D. Kollert [-]

ŽK: 60. L. Kocman , 80. D. Ninger , 90. J. Brokeš - 45. M. Rosokha , 90. O. Naumenko .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Adam Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Nováček z Hronova nedokáže navázat na poslední výhru a odjede z Malšovic bez bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích