Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšova lhota navázala na domácí výhru i doma, když porazila Hronov


Branky


11

Tento zápas svedl dohromady dva nováčky soutěže. Do Malšovy Lhoty přijel Hronov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří drželi balón a měli herní převahu. Do šancí se však dostal i Hronov. Kapitán hostů Jakub Valtera nastřelil tyč.

 

Ve 29. minutě se k přímému kopu domácích postavil kapitán Jan Koblížek a technickým obstřelem zdi poslal domácí do vedení.

 

Hronov úvodní branka nepoložila a hrál stále aktivně. Bohužel ani zlepšená hra k brance nevedla a do šaten tak odcházeli spokojenější domácí.

Vejr dvěma góly rozhodl o výhře domácích.

Úvod druhé půle patřil Hronovu a jejich tlak jim přinesl "ovoce" v 59. minutě rychlý brejk hostů přesně zakončil útočník David Kollert. Hronov po vyrovnávací brance nepřestal být aktivní a dokonce i vstřelil druhou branku. Střela z přímého kopu mířila do břevna. K odraženému balónu se dostal Tomáš Zít, který dokázal balón uklidit do branky domácích. Jeho radost však překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.

 

Domácí byli v útoku mnohem efektivnější, když nejprve v 68. minutě zakončil útočnou akciJakub Koblížek. O pět minut později se po dobře zahraném rohovém kopu dokázal prosadit útočník Vítek Vejr a bylo rozhodnuto.

 

Domácí ještě dokázali do konce zápasu vstřelit jednu branku, když se z jednoho z jejich dalších brejků tŕefil znovu Vítek Vejr a upravil tak skóre zápasu na 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili dobře a zaslouženě jsme po poločase vedli 1:0. Nástup do druhé půle nám vůbec nevyšel, soupeř nás zatlačil a zaslouženě po naší hrubé chybě vyrovnal. Naštěstí se nám povedlo se z tlaku vymanit a 3 brankami rozhodnout o našem vítězství.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Začátek první půle patřil soupeři, konec nám, ale gól padnul pouze do naší sítě. Druhý poločas jsme soupeře zatlačili a zaslouženě jsme vyrovnali. Náš gól na 2:1 neplatil, soupeřův ano a to rozhodlo. Krutý výsledek neodpovídal naší zlepšené hře.



Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - L. Kekelák [-] , J. Havlena [-] , P. Bednář [-] , J. Kohoutek [-] - J. Koblížek [-] (88. F. Kotlant [-] ) , J. Koblížek [-] , J. Havelka [-] , P. Blažek [-] , J. Musil [-] (82. J. Šenkýř [-] ) - V. Vejr [-] (88. V. Pásler [-] ) -

AFK Hronov
M. Havel [-] - I. Pylyp [-] , D. Kollert [-] , J. Valtera [-] , L. Klabník [-] , P. Schreiber [-] , M. Lemko [-] , V. Pohl [-] (80. J. Exner [-] ) , M. Zíta [-] (46. Z. Bašta [-] ) , T. Zíta [-] , O. Naumenko [-]

ŽK: 35. V. Vejr - 35. T. Zíta , 55. L. Klabník , 57. Z. Bašta , 70. I. Pylyp , 73. M. Lemko .
Počet diváků: 145.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: remíza

Čerstvá zkušenost z Hronova a odčinění debaklu Malšovky z prvního kola mi radí sázet na plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích