Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory si v Polné zastřílely


Branky


28

Ochrana nazul střelecké kopačky a vstřelil čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Polná do zápasu vstoupila ve velkém tempu, vysoko presovala a v prvních patnácti minutách díky své rychlosti a důrazu nepustila hosty za půlku. Výsledkem bylo její vedení 1:0, které domácím zajistil Smutný. V 15. minutě se hostům poprvé podařilo dát dohromady několik přihrávek a s přispěním domácího golmana, který neudržel střelu doprostřed, vyrovnali díky Ochranovi - 1:1. Polná nadále chtěla útočit, již ale nebyla tak nebezpečná jako v úvodu utkání. Hosté čekali na brejkové příležitosti a ty dokázali vyřešit. Slepené góly ve 26. a 27. minutě byly klíčové pro další vývoj zápasu - 1:3.

Hosté si vedení pohlídali

V druhém poločase nebyl presink Polné tak účinný jako v prvním půli a hned z další naší šance šli hosté do velmi nadějného vedení 4:1. Zbytek zápasu už měly Bory pod kontrolou a odvezly si důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Celkově jsme podali zodpovědný výkon při bránění a byli jsme velmi efektivní před brankou soupeře. Ochrana nazul nové kopačky a vypadá to, že mu perfektně sedly na nohu. Na zápas přijely desítky našich fanoušků, kterým moc děkujeme za podporu. O další bodový zisk se pokusíme za týden v Přibyslavicích, což je opět tým, který vůbec neznáme.



Sestavy


Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - J. Staněk [-] (30. J. Bohdálek [-] ) , Z. Smutný [-] (81. A. Brukner [-] ) , J. Bohdálek [-] , M. Jirka [-] (81. F. Vala [-] ) , M. Havlíček [-] , P. Trombelli [-] , M. Drápela [-] , O. Skryja [-] , M. Šorf [-] , J. Joukl [-] (60. D. Drápela [-] )

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Špaček [-] (87. O. Hlaváč [-] ) , J. Novotný [-] , M. Ochrana [-] , I. Nováček [-] (76. M. Zástěra [-] ) , P. Prokop [-] , M. Vávra [-] (87. J. Dvořák [-] ) , T. Požár [-] , F. Zikmund [-] , A. Novotný [-] , V. Chalupa [-] (83. D. Frejlich [-] )

ŽK: 68. Z. Smutný - 32. A. Novotný , 37. T. Požár , 81. M. Ochrana .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - KALAŠ Ludvík, NEJEDLÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Vařejka
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Polné v čele s nestárnoucím matadorem Trombelim vyhraje nad nováčkem soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza