2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice berou další tři body


Branky


32

Dvě rychlé branky ve druhé půli rozhodli o třech bodech pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned v 6. minutě vybojoval na půli soupeře míč Pulkrábek, předložil jej Lhotákovi a ten střelou na přední tyč otevřel skóre – 0:1. V 17. minutě napálil Kyzlink z hranice velkého vápna skákavý míč, ale mířil nad bránu. Na druhé straně měl šanci Pulkrábek, ale gólman Novák své zaváhání při rozehrávce napravil. Poté zakombinovali Pulkrábek se Lhotákem, ale prvně jmenovaný bránu netrefil. Domácí zkoušeli střílet ze střední vzdálenosti, ale Horecký i Premar mířil vedle tyčí hostující brány.

Domácí po přestávce otočili

Hosté zaspali vstup do druhé půle a domácí si začali tvořit i šance. Ve 47. minutě mířil Horecký z přímého kopu těsně vedle tyče. Hned na to vychytal Svobodu Chrást. V 55. minutě už se skóre měnilo, když si centr z pravé strany našel Neubauer a srovnal – 1:1. Dvě minuty na to hosté zbytečně ztratili míč, Kyzlink přihrál domácímu kanonýrovi Svobodovi a ten rozvlnil síť – 2:1. Za dalších deset minut mohl Svoboda domácí uklidnit, ale svoji šanci zahodil. V 71. minutě Pulkrábek vyslal kolmicí do sóla benjamínka Kříže, ale ten svůj debut gólem neozdobil. Hned na to po Lhotákově centru trefil Pulkrábek hlavou břevno. Lhoták zase mířil nad bránu po centru Blahy. V 79. minutě mířil Horecký do boční sítě. V 83. minutě prošel zleva do vápna Lhoták, ale on ani Kříž míč za Nováka nedostali. V závěru si už domácí zkušeně tři body pohlídali.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hrající trenér): Zápas se hrál od začátku ve výborném tempu. Svratka byla prvních patnáct minut pohyblivější, ale pak jsme byli aktivnější zase my. Vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme však nedokázali proměnit. Fotbal rozhodně nenudil a ocenili to i diváci, kteří přišli na budějovické poměry na ochozy v hojném počtu.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Tři hráči základní sestavy nám chyběli více než jsem si připouštěl. Začátek nám vyšel, ale po dvaceti minutách jsme domácí nechali hrát. To pokračovalo i po přestávce, a to už domácí měli i šance a bylo jen otázkou času, kdy srovnají. Nakonec jsme dostali v rychlém sledu dva góly. Od 70. minuty jsme byli lepší, ale vyrovnávací branku se nám nepodařilo vstřelit.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] (77. A. Svoboda [-] ) , M. Neubauer [-] , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , M. Premar [-] (64. L. Veselý [-] ) , M. Premar [-] , P. Benda [-] , J. Čech [-] , J. Kodajek [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , P. Staněk [-] (70. M. Kříž [-] ) , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (56. T. Rous [-] ) , M. Blaha [-] , J. Janů [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 6. T. Kyzlink , 44. M. Pařízek , 75. L. Veselý - 42. V. Skryja , 94. J. Janů .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - FRYČ Vlastimil, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Josef Pažourek
Tip experta: výhra domácích

Budějovice na velkém domácím hřišti zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích