Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov přehrál Polnou


Branky


23

Domácí tahali ceký zápas za delší konec provazu a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do nováčkovské sezony v nejnižší krajské soutěže vlétla bedřichovská juniorka nebojácně. Už po pěti minutách domácí po brance Vaňka vedli a po dvaceti minutách byl rozdíl ve skóre ještě výraznější. Na konci akce stál Dominik Cabúk - 2:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Hosté sice na začátku druhého poločasu snížili, ale opět na rozdíl dvou branek upravil skóre utkání Lengal - 3:1. Dvacet minut před koncem hosté znovu vsítili kontaktní branku, ale víc už do konce zápasu nestihli, takže tři body zůstaly po derby v Jihlavě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov B
Tomáš Bartoň (hráč): Upřímně říkám, že mě kluci překvapili, jak dobře v první půli hráli. Do přestávky jsme vedli 2:0, takže jsme měli důvod být spokojení. Měli jsme dva kluky s áčka, ale každý mohl hrát jen poločas. Tak si to přál trenér A-týmu Zbyněk Peštál. Sestavu jsme proto museli promíchat a náš výkon šel dolů. Zlomová byla opravdu naše třetí vstřelená branka. Sice jsme ještě jednou inkasovali, ale řekl bych, že jsme utkání dohrávali v klidu a tři body si pohlídali. Soupeř, se kterým jsme se jako nováček potkali na startu letošní sezony, byl určitě lepší, než všechny týmy, se kterými jsme se utkali v loňském soutěžním ročníku.




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - M. Albrecht [-] , T. Havlík [-] , D. Lengal [-] , V. Pavlíček [-] , D. Vaněk [-] , M. Švaříček [-] (92. V. Pavlíček [-] ) , M. Neuwirth [-] (46. A. Samek [-] ) , D. Cabúk [-] , D. Mašek [-] , D. Šaroun [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - A. Brukner [-] , J. Staněk [-] , L. Čaloud [-] , J. Bohdálek [-] , T. Suchý [-] (30. M. Drápela [-] ) , P. Trombelli [-] , A. Apfelthaler [-] , D. Drápela [-] , J. Bohdálek [-] , M. Šorf [-]

ŽK: 47. D. Drápela , 75. J. Bohdálek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVOBODA Marek - CHROMÝ Karel, VRZAL Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Ladislav Trdý
Tip experta: výhra hostů

Souboj rezerv vyjde lépe pro Polnou a mladý tým vyhraje minimálně o 2 branky.

Tip: výhra domácích