Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj celků ze spodku tabulky vyzněl pro Slovan


Branky


17

Bitva o holé přežití se odehrála v Dětmarovicích, kam přijížděl žukovský Slovan. Oba se před vzájemným utkáním nacházeli sice na chvostu soutěžní tabulky, nicméně oba celky v rozdílném rozpoložení. Zatímco hosté, hráli o možnost, dotáhnout se na zbytek pole a v posledních dvou duelech brali rovnou 6 bodů. Tak domácí Dětmarovice bojovaly o holé přežití a dotažení se na svého soupeře, čímž by, mezi 12. a 13. celkem vznikla lehká propast. K tomu potřebovali bezpodmínečně naplno bodovat, ale proti byla nejen forma, kdy z posledních utkání nebrali ani bod. Navíc vyšli i gólově naprázdno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dětmarovičtí šli vítězství naproti

Domácí začali velmi aktivně první poločas a hned v úvodu zápasu otevřel skóre kdo jiný než domácí kanonýr Stawicki, který z úhlu prostřelil hostujícího brankáře Kuliga. Za několik málo minut dostal po faulu zezadu žlutou kartu domácí záložník Popek. Ten si pak v jiném souboji natáhl zadní stehenní sval a chtěl střídat. Bohužel pro domácí si ještě dres sundal na hrací ploše a hlavní rozhodčí Kaszper si toho všiml a správně udělil žlutou kartu, ta byla už celkově druhá a následovala červená. Dětmarovice tedy od 15. minuty hrály o jednoho hráče méně. Pár minut na to prostřelil Jelínek Zavackého z hranice šestnáctky a vyrovnal. Dětmarovice se zatáhly a hrály na brejky. Hosté se těžko prosazovali, protože domácí skvěle bránili. Kolem 30. minuty domácím vyšel jeden brejk, kdy vysunuli Stawickeho a ten krásně v tváří tvář Kuliga prostřelil mezi nohy. Poločas tedy vyhráli domácí.

 

Žukov utkání dokonale otočil

Horní Žukov do druhého poločasu vstoupil lépe, zatlačil domácí a z tlaku vytěžil vyrovnávací gól. Zavacký nejprve skvěl vyrazil střelu, ale u míče byl nejdříve hostující Jelínek, který z dvou metrů bezproblémově vyrovnal, na dorážku Zavacký neměl nárok. Poté se hra uklidnila a domácí čekali co hosté vymyslí. Střely buď létaly vysoko nad, anebo je pochytil pohotový Zavacký. Postupem času domácím pochopitelně začaly docházet síly dříve než hostům, začali faulovat a hlavní rozhodčí tasil karty. Hra se ani nekouskovala z důvodů střídaní, neboť trenéři si byli vědomi důležitosti utkání. V 80. minutě se už ale hosté prosadili, jmenovitě Křupala utaženou střelou z poza vápna. Domácí se už na nic nezmohli, a tak doma zase prohráli. Horní Žukov se bodově dotáhl na Lískovec a Baník Orlová.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Vítek Branny: Konečně se nám vydařil úvod utkání a hned v úvodu Damian vstřelil gól a mysleli jsme si, že poprvé doma vyhrajeme. Bohužel už po několikáté v sezóně jsme obdrželi zbytečnou červenou kartu. Přesto i v deseti jsme dokázali dát gól a udržet vedení v poločase. V druhém poločase nám už došli síly dříve než soupeři a obdrželi dvě branky. Bod a troufám si říct i vítězství byly blízko. Doufáme, že příští zápas to vyjde.




Sestavy


SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - E. Gorol [-] (85. D. Hruška [-] ) , D. Gill [-] , F. Vitoň [-] , M. Tkáč [-] - P. Zahatlan [-] , D. Stawicki [-] , F. Sáňka [-] (67. [-] ) , T. Kročil [-] , P. Popek [-] - P. Dittrich [-] -

Slovan Horní Žukov
D. Kulig [-] - J. Jelínek [-] , J. Pokorný [-] , D. Podaný [-] , D. Podaný [-] - O. Saleh [-] , J. Hlávka [-] , J. Bolec [-] , A. Kawulok [-] , M. Křupala [-] (88. J. Andres [-] ) - O. Sojka [-] -

ŽK: 6. P. Popek , 58. F. Sáňka , 65. P. Zahatlan , 68. M. Tkáč - 62. D. Podaný . ČK: 14. P. Popek .
Místo: Dětmarovice. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 22:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 03:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:12
Jakub Hradil

Expert: Jan Filipčík
Tip experta: výhra hostů

Domácí letos zatím hrají bídně , zatímco Žukov v posledních zápasech jede. A myslím si, že to venku potvrdí a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 19:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 10:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 08:56

Tip: výhra hostů