B. Klus 13.
M. Hulboj 37.
B. Klus 47.
B. Klus 53. (p.)
4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Vendryně a Horního Žukova nabídl 7 branek, šťastnější byli domácí


Branky


13. B. Klus , 37. M. Hulboj , 47. B. Klus , 53. B. Klus (p.) - 30. M. Křupala , 34. J. Jelínek , 79. S. Chlebek
17

Vendryně přivítala v rámci 7. kola 1.B třídy na svém hřišti v tu dobu poslední Horní Žukov, který se krčil na čtrnáctém místě tabulky se dvěma body. Domácí chtěli navázat na předchozí domácí vítězství s Lískovcem, hosté se naopak chtěli odlepit ze dna, zápas tak určitě měl co nabídnout. Po vydatných deštích zápas na těžkém terénu sledovalo přes 50 fanoušků obou týmů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre vítěze neurčilo

Domácí kouč Martynek mohl mít o něco větší úsměv na tváři, jelikož se mu pro tento zápas vrátil například kapitán Jakub Pilch, na střídačce už byl po operaci připravený Szymczyk, který do zápasu ovšem ještě nezasáhl. Ovšem absence domácího týmu byly stále početné, mezi absentující se řadili Hulboj, Walek, Teofil nebo stálice domácích brankář Kolarczyk.

 

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří se ve 13. minutě ujali vedení, branku dával Ben Klus. Pokus o vyrovnání zastavil domácí brankář Chlebek, o pár minut později už ale neměl šanci při dorážce Marka Křupaly, který vyrovnal na 1:1. Netrvalo dlouho a hosté otočili stav utkání, trefil se Jelínek. Bohatý poločas na góly jen o tři minutky později okořenil domácí Mateusz Hulboj, který se krásně trefil z přímého kopu. Chvíli poté se do potyčky dostal domácí Szarzec a hostující Hromada, který ovšem protestoval tak vehementně, až si vysloužil druhou žlutou, a tak i červenou kartu. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 2:2, stav na hřišti byl ovšem 11 proti 10 pro domácí.

Na Klusovy branky nenašli hosté dostatečnou odpověď

Do druhé půle stejně tak jako v prvním dějiství, lépe vstoupili hráči kouče Martynka, hned ve 47. minutě přidal svou druhou branku Klus a o pár minut později si došel pro jasnou penaltu, kterou sám proměnil a zkompletoval tak Hattrick. V posledních dvou zápasech tedy Ben Klus vstřelil 5 branek. Hra se pak přelévala ze strany na stranu, hosté hráli vabank a snažili se vše hrát nahoru, kde se tlačili v hodně lidech do brány, domácí se pak snažili odpovídat rychlými brejky, brankou ovšem žádný neskončil. Na obou stranách hřiště se zachvěla konstrukce branky, oba brankáře zachránila tyč. V 65. minutě se do již zmiňovaného brejku dostal útočník Mitrenga, který zvyšoval na 5:3, nepochopitelně se ovšem nad hlavou pomezního objevil praporek a pískal se offside. K zápasu byl připraven pouze jeden sudí – hlavní Kevin Grossman, na lajnách si tak museli poradit týmy samy a proto daný offside vzbudil vášně. A aby toho nebylo málo, po závaru ve vápně domácích deset minut před koncem snižoval na 4:3 Chlebek Samuel. Začalo tedy drama. Nic důležitého se ovšem nakonec už neudálo a domácí tak uhlídali těsnou výhru 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Zápas jsme si komplikovali jen my sami, celý druhý poločas jsme hráli proti desíti, ale nedokázali jsme udržet míč a kdybychom proměnili tutové šance, které jsme si vypracovali, mohl být výsledek jednoznačný. Důležité ale je, že máme plný počet bodů. Každopádně soupeř mě překvapil, odehráli solidní zápas.




Sestavy


TJ Vendryně
O. Chlebek [-] - B. Klus [-] (72. [-] ) , D. Neuman [-] , J. Szarzec [-] (46. J. Pilch [-] ) , J. Pilch [-] (72. A. Safak [-] ) - J. Jochymek [-] , F. Lukosz [-] , J. Wawreczka [-] , M. Hulboj [-] (46. R. Sikora [-] ) - M. Safak [-] (66. R. Ťupa [-] ) , R. Pliska [-] -

Slovan Horní Žukov
M. Rachman [-] - D. Podaný [-] , J. Jelínek [-] , J. Pokorný [-] , R. Rada [-] - J. Bolec [-] , Š. Pietrzyk [-] (46. J. Hlávka [-] ) , O. Sojka [-] , A. Kawulok [-] (46. S. Chlebek [-] ) - M. Křupala [-] , K. Hromada [-] -

ŽK: 24. J. Szarzec , 29. D. Neuman , 32. M. Safak , 52. R. Pliska , 54. J. Jochymek - 31. K. Hromada , 51. O. Sojka . ČK: 40. K. Hromada .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita, bohužel Žukov dostává hodně branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích