2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Dobrou


Branky


21

Doposud neporažené Sedliště zajížděly v sobotním šlágru kola do nedaleké Dobré. Oběma celkům se vstup do sezóny podařil, a tak se jednalo o souboj mančaftů z TOP 3 soutěžní tabulky. Mladý doberský celek čekal rovněž mladý a běhavý tým Sedliští a utkání, které nemělo jasného favorita nakonec rozhodli domácí brankou v úvodu a pojistkou v samotném závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřela Dobrá

Úvod se odehrál ve velmi vysokém tempu a po krásné kombinační akci se v 10’ minutě dostal ke střele z hranice pokutového území Ondra Gryžboň. Na jeho přesně umístěnou ránu nedokázal hostující gólman reagovat, a tak šli Doberští poměrně rychle do vedení. O pár minut později se po centru z přímého kopu nádherně prosadil hlavičkou mladičký Jan Zícha. Euforii vystřídalo zklamání, když asistent rozhodčího signalizoval ofsajd a branka tím pádem neplatila. Poté se ke slovu přihlásili k hosté. Po centru z rohového kopu a krásném ,,koníčku” musel domácí brankář čarovat a zachránil tím svůj tým. Do poločasu už nepřišla žádná větší šance, takže úvodní dějství skončilo 1:0.

Jiříček obdržel červenou, Dobrá početní převahu využila na konci utkání

Po přestávce ubylo kombinační hry, zatímco přibylo více soubojů. Po velmi bojovném výkonu se do vyložené šance dostal na hranici malého vápna sedlišťský kanonýr Ondra Mokroš. K jeho smůle zakončoval už v pádu a proto těsně netrefil na přední tyč. Čím více bylo soubojů, tím více bylo faulů. Jednoho z nich se dopustil v 83’ minutě kapitán Karel Jiříček, když 3 metry před pokutovým územím zastavil unikajícího Petra Gryžboně. Ten jenom potvrdil svůj vynikající výkon. Rozhodčí neváhal a jelikož šel domácí hráč sám, tak udělil červenou kartu. Domácím se podařilo využít početní výhodu o 4 minuty později, když Ondřej Zícha protancoval celou obranou a ranou z úhlu vsítil svou 8. branku v sezoně. Dobrá zvítězila 2:0 a dotáhla se tak ke svému soupeři na rozdíl 2 bodů.!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
Tomáš Zářický - trenér: Dnes jsme se utkali bezpochyby s kvalitním soupeřem, který byl velice dobře připraven jak po fyzické stránce, tak i v organizaci hry. Náš mladý tým ale odvedl skvělou práci. Sedliště jsme snad kromě dvou situací do ničeno podstatného nepustili. Zápas to byl oboustranně korektní a hraný ve vysokém tempu, k čemuž přispěl i solidní výkon rozhodčího. Věřím, že i divákům se utkání mohlo líbit. My jsme tímto získali další cennou zkušenost. Poctivý a bojovný přístup všech našich kluků k zápasu nám přinesl zasloužené tři body.

FK Sedliště
Tomáš Majer: K utkání jsme museli, kromě dalších absencí, nastoupit bez obou stabilních útočníků, na lavičce zůstal nemocí sužovaný Šokala a těsně před výkopem jsme byli nuceni kvůli zranění Kusáka udělat změnu v obraně. Tyto změny se bohužel viditelně podepsaly na naší hře. Přesto se jednalo o vyrovnané utkání, ve kterém byli domácí efektivnější když využili dvě ze tří šancí a zaslouženě vyhráli. Chybělo nám více klidu při řešení finální fáze, čemuž přispěla i urputnost domácích hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - F. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] , O. Georgiovský [-] , J. Zicha [-] (90. D. Drexler [-] ) - J. Filipčík [-] , J. Otipka [-] , P. Platoš [-] , O. Gryžboň [-] (72. M. Pokorný [-] ) , O. Zícha [-] - M. Pohludka [-] (46. J. Plhal [-] ) -

FK Sedliště
D. Majer [-] - M. Hammer [-] , J. Pohludka [-] , M. Krejčok [-] (46. R. Krischke [-] ) , K. Jiříček [-] - O. Mokroš [-] , M. Merta [-] (90. R. Krištof [-] ) , Z. Piekarczyk [-] , T. Sekanina [-] - T. Hammer [-] , D. Kaloč [-] (68. R. Krpel [-] ) -

ŽK: 52. J. Filipčík , 59. J. Otipka - 67. R. Krischke , 73. M. Hammer , 81. R. Krpel . ČK: 83. K. Jiříček .
Místo: Dobrá. Počet diváků: 127. Rozhodčí: Jantoš Pavol  - BARTEK Libor, KOTAS Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Možná nejzajímavější zápas tohoto kola, mladý tým Dobré přivítá doma zatím výsledkově skvělé Sedliště, které i přes odchod Kovacse sbírá výhru za výhrou . Zde předpokládám jejich první ztrátu, pokud Dobrá nevyhraje, minimálně bod by měli uhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza