4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec vyhořel ve Vendryni


Branky


18. B. Klus , 19. B. Klus , 31. R. Sikora , 40. D. Mitrenga
21

Fotbalisté Lískovce zajížděli, po remízovém utkání s Dobrou do Vendryně. Zde je čekal opět zdecimovaný celek Vendryně, kde už zoufalý trenér Martynek opět lepil sestavu jak se dalo. Vendryňští měli navíc co napravovat, v minulém kole vybouchli v Bašce po divoké přestřelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ben Klus dal vzpomenout na "loňskou" Vendryni

V podzimním zataženém a chladném počasí zavítal Lískovec na hřiště Vendryně, kde sudí Ivanský řídil 6. kolo CANIS 1.B třídy. Utkání sledovalo přes 60 fanoušků. Již mnohokrát zmiňované problémy Vendryně nadále pokračují a kouč Martynek k zápasu nemohl využít například kapitána Pilcha, střelce Plisku a další stěžejní hráče základní sestavy jako jsou Teofil, Szymczyk, Walek nebo Hulboj a mnoho dalších. Po dvoutýdenní odmlce se aspoň vrátili mladé pušky Klus, Szarzec a Sikora Raimund, kteří měli na vítězství Vendryně obrovský podíl. Zápas začali aktivněji domácí a s míčem na kopačkách hledali cestičku k zakončení. Tu první našel útočník Klus, ovšem hostující brankář Hill byl proti. O pár minut později už ale inkasoval právě od aktéra první šance Kluse, který dlouho nečekal a v zápětí zvyšoval na 2:0. Šance poté měly oba celky, hostující Cabák přestřelil, stejně jako na druhé straně Ben Klus. V 31. minutě se do zakončení opět dostal útočník Klus, který měl nadosah hattrick, trefil ovšem tyč, k dorážce se ale naštěstí pro domácí dostal Sikora a zvyšoval tak na 3:0. V prvním poločase se skóre měnilo ještě jednou, po pohledné akci Vendryně se k dorážce z těsné blízkosti branky dostal David Mitrenga a nemýlil se, 4:0.

 

Druhá půle bez branek

Druhá půle se nesla v podobném duchu, více na míči byli domácí, nebezpeční ovšem byli i hosté, kteří se tlačili dopředu a snažili se se zápasem něco udělat, minimálně ho zdramatizovat. Pološance střídaly pološance, nic vážného už se ovšem nestalo a tak se oba týmy rozešly se stejným skóre, jaké vládlo o poločasové přestávce, 4:0 pro Vendryni.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Pořád bojujeme s velkými absencemi, ale musím říct, že poprvé tuhle sezónu jsem měl pocit, že je na hřišti ta Vendryně z minulé sezóny, dominantní na míči, aktivní, důrazná a sebevědomá. Celkově jsem hodně spokojený. Teď nás čeká další domácí utkání s Žukovem, na které se pořádně připravíme a chceme ho zvládnout.

TJ Sokol Lískovec
zástupce klubu Real Lískovec: Utkání jsme chtěli z důvodu velké zdravotní absence odložit. Do hry zasáhli hráči, kteří nebyli stoprocentně fit. Chtěli bychom poděkovat hráčům, kteří pomohli a přišli odehrát utkání.



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - B. Klus [-] (46. M. Kiedroň [-] ) , D. Neuman [-] (66. R. Ťupa [-] ) , M. Hulboj [-] , D. Mitrenga [-] (58. J. Lysek [-] ) - M. Safak [-] , J. Szarzec [-] , J. Wawreczka [-] , R. Sikora [-] - J. Jochymek [-] , F. Lukosz [-] -

TJ Sokol Lískovec
J. Strouhal [-] - M. Šostý [-] , K. Kořínek [-] (72. L. Sutter [-] ) , J. Ursíni [-] , P. Soukup [-] - J. Brantal [-] (66. P. Myška [-] ) , D. Melár [-] , D. Hill [-] , D. Pánek [-] (46. T. Strouhal [-] ) , S. Cabák [-] - T. Kubáň [-] -

ŽK: 34. J. Szarzec - 33. S. Cabák , 69. M. Šostý .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Vendryni od začátků sezóny bohužel trápí obrovská absence, ať už jde o zranění nebo jiné důvody, ovšem věřím že proti Lískovci to kluci pevně chytí a navážou na výsledky z minulé sezóny.
Tipuji 4:1, ANI AJAX !

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chytnem se

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza