Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokální derby vyznělo jednoznačně pro Věřňovice


Branky


21

Lokální derby mezi domácími Dětmarovicemi a Věřňovicemi přilákalo na tribunu 215 diváků, kteří sledovali rovněž i souboj dvou ostřílených střelců - Stawickeho v dresu domácích a ve formě hrajícího Chalkidise v barvách Věřňovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky nabídla první půle

Domácím chyběli tři klíčoví záložníci Vitoň (osobní důvody), Beilner (zranění) a Ligocký (karty) a hostům zase jejich špílmachr Matěj Kubiš.

Věřňovice na domácí v úvodu zápasu nalezly a v páté minutě po chybě jednoho z domácích obránců Chalkidis uklidil z malého vápna bez problémů míč za bezbranného Zavackého a hosté rychle vedli. Zápas byl už o první minuty vyostřený a sudí Písečný musel vytáhnout žlutou kartu Hruškovi za ostrý zákrok na Ligockého. Dětmarovice chtěli vyrovnat, ale ztráta středních záložníků se projevila a křídla s útočníky nedostávali tolik kvalitních míčů jako v minulých zápasech. Ve dvacáté minutě po průnikové přihrávce, ve velmi sporné situaci, kdy mohlo jít o ofsajd, běžel Chalkidis sám na Zavackého a podruhé byl neomylný. Dětmarovice ale hned po rozehrávce snížili. Skácelík poslal kolmý dlouhý pas na Sáňku a ten přesným a pěkným centrem z prvního dotyku našel před brankou domácího kanonýra Stawickeho a ten do protipohybu Ference skóroval. Dětmarovice si věřily na vyrovnání, ale Věřňovice opět navýšili vedení, kdy Chalkidis běžel kolem postranní čáry, poslal prudkou přihrávku do vápna, kterou chtěl odkopnout do bezpečí Kotrla, ale ten bohužel pro domácí trefil gólmana Zavackého a míč se odrazil ke Kubišovi, který se do prázdné branky nemýlil. Na konci poločasu ještě Hruška navýšil skóre a Dětmarovice šli do kabiny s tří gólovým mankem.

 

Bezbrankovou druhou půli si hosté pohlídali

Na začátku druhého poločasu domácí kormidelník Andrejko dvakrát vystřídal a doufal aspoň v remízu. Dětmarovičtí se velmi snažili, ale všechny akce byly buď uspěchané nebo střely končily vysoko nad. Hosté naopak se nikam nehrnuli a hrály na brejky. K zajímavé situaci došlo kolem pětapadesáté minuty, kdy domácí gólman srazil k zemi mimo velké vápno Chalkidise a obdržel žlutou kartu. Hosté ale zajímavou standartní situaci nevyužili. Zbytek zápasu Věřňovičtí si v pohodě pohlídali i díky skvělému výkonu domácího stopera a kapitána Čopíka, který perfektně řídil obranu a vyhrával hlavičkové souboje. Za zmínku stojí jeden infarktový moment z konce zápasu, kdy se domácí hráč Gír z ničeho nic svalil na zem. Díky rychlé pomoci domácích hráčů a realizačního týmu se mu nic vážného nestalo a zbytek zápasu doseděl na lavičce. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Dominik Ženíšek: Odbojované utkání v improvizované sestavě. Myslím, že se nemusíme za výsledek vůbec stydět, naopak. Každý z nás na hřišti nechal všechno a od takových zápasů, kde necháme všichni všechno se můžeme odrazit do dalšího zápasu.

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Byl jsem celkem v šoku, když jsme přijeli na hřiště, kam jsem se ještě před půl rokem jezdil koukat na divizi. Hřiště fakt katastrofa, neposekané. Jinak výsledek vypadá jednoznačně, ale měli jsme vyhrát větším rozdílem. Nepředvedli jsme bůh ví jaký výkon a tempo hry nebylo moc dobré. V neděli nás čeká další těžký zápas, takže musíme určité přidat!



Sestavy


SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - A. Kotrla [-] (70. M. Popek [-] ) , J. Ligocký [-] (46. S. Lepka [-] ) , P. Gír [-] , P. Popek [-] - D. Stawicki [-] , F. Sáňka [-] , L. Kretek [-] (46. T. Kročil [-] ) , M. Skácelík [-] (59. E. Gorol [-] ) - P. Zahatlan [-] , D. Gill [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - P. Pavlík [-] (83. T. Kubatko [-] ) , D. Čopík [-] , J. Vlček [-] , D. Pisarčík [-] - R. Lobodinský [-] , K. Lubojacki [-] , F. Hruška [-] (68. J. Wojtas [-] ) , N. Chalkidis [-] - J. Ganobčík [-] , J. Kubiš [-] -

ŽK: 23. J. Ligocký , 36. D. Gill , 48. P. Popek , 48. P. Gír , 54. L. Zavacký - 14. F. Hruška , 78. D. Čopík .
Místo: Dětmarovice. Počet diváků: 215. Rozhodčí: Písečný Lukáš  - MITURA Michal, SÝKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Dětmarovice se překvapivě po mnoha letech v krajském přeboru přihlásily pouze do B. třídy , ale jak většína ví, klub přešel velkou přestavbou a zde favorizuji spíše Věrňovice , které ovšem tuhle sezónu hrajou dost divoké utkání , takže kdo ví.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů