0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice získaly první bod za bezbrankovou remízu s Hnojníkem


Branky


20

SK Dětmarovice přivítaly fotbalisty Hnojníku, kterým se vstup do sezóny relativně povedl a získali v úvodních třech duelech šest bodů. To domácí, po sestupu z Divize na první body marně čekali a pomoci, ke změně měla nejen změna v brankovišti, kdy se do brány podívala nová posila Lukáš Zavacký. To hosté naopak postrádali trenéra Blahutu, který odcestoval do Řecka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tým z Hnojníku tedy přijel bez trenéra Blahuty, pro něhož to byla celkově první absence v rámci tréninků i utkání, od jeho příchodu k mužstvu. I tak, ale delegoval na dálku svůj "náhradní" realizační tým v čele s duší hnojnického oddílu Milanem Jantošem, který ve spolupráci s kapitánem Michalem Baumanem měli vedení mužstva pro tento duel na starost. Trenér Blahuta určil sestavu a i přes několik předem nahlášených absencí jako např. Rusz, Molin, Walica, Maceček, Pieszka, Bolek, Klus, Grochal či Lamoš složil konkurenceschopnou základní jedenáctku, ve které si například premiéru v základní sestavě odbyla letní akvizice Vojtěch Rakus, který naskočil na levém křídle. Na lavičku pak usedl klan Jantošů, kdy vedoucího mužstva Milana, doplnil syn Tomáš a vnuk "Tomajda". 

 

Domácí kouč Andrejko měl k dispozici prakticky celý kádr i s již zmíněnou posilou Zavackým a uzdraveným Ligockým. Chyběli mu pouze Sáňka, Swaczyna, Jamulák a Stawicki.

Domácí do zápasu vstoupili aktivněji, a první náznak šance měli, nicméně úvodní střela se mezi tyče nevešla. Oba celky se snažily tvořit hru a napadat rozehrávku soupeře. Když už se jeden z týmů dostal do zakončení tak, ale střely buď byly výborně zblokované nebo letěly nad bránu. Hostě povětšinu prvního poločasu hrozili z brejků po stranách, zlobil zejména Brzuchanski, který svého obránce dost větral po fantastických míčích za obranu zejména od zkušeného Lachowicze, nicméně žádný z průniků se gólově neuchytil. První velká šance hostů přišla po centru, kdy se Příborský v plném běhu opřel hlavou do míče, ale jeho kladivo mířilo pouze doprostřed brány. Velkou šanci prvního poločasu ze strany domácích měl Gír, Zahatlan dostal dlouho přihrávku do běhu a místo střely nahrál lépe postavenému Gírovi a ten na vzdálenější tyč po zemi těsně minul. Zbytek poločasu se dohrál v klidu bez zbytečných faulů a postrkování.

 

Hnojník zahazoval tutovky

Na začátku druhého poločasu domácí trenér Andrejko dvakrát vystřídal a posilnil levou stranu, kdy chtěl zabránit častým průnikům hostů. Domácí po povedém prvním poločase se stáhli a začali hrát hosté, kteří po chybách hrozili, ale Zavackého neprostřelili. V rozmezí 50-52.minuty se na hřiště podívali otec a syn Jantošovi. Patnáctiletý Tomáš Jantoš junior se postavil do útoku a jeho otec Tomáš Jantoš starší zaujla tradiční post pravého beka.

V půlce druhého poločasu se trochu přiostřilo po faulu Brzuchanskiho na Gilla, a po postrčce se Skácelíkem oba dostali žlutou kartu. Hosté poté hrozili kolmými přihrávkami po zemi, poněvadž ve vzduchu kraloval domácí kapitán a stoper Gill. Domácí mohli ojediněle zahrozit z přímého kopu kolem 70. minuty, ale Dittrich pálil nad. Odpovědět a prakticky rozhodnout duel mohl nejmladší hráč na hřišti Tomáš Jantoš. Ten na malém vápně promáchl střílený přízemní centr zprava od Jakuba Rusnoka. Ke konci zápasu oba týmy nechtěli chybovat a moc neútočili. V závěru zápasu se vyznamenal domácí gólman Zavacký a v poslední chvíli vyrazil střelu Příborského mimo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Měl jsem celý zápas info o utkání, měli jsme šanci na dva zápasy, ale asi bychom nedali branku ani do večera. Nastřelili jsme tyčku, i břevno, přesto bereme jen bod. V dalším zápase hostíme Orlovou, už se nám vrátí klíčoví hráči a věřím že rozjedeme vítěznou sérii. Klukům za bojovný a poctivý výkon děkuji, zvlášť náhradním trenérům M. Baumanovi a M. Jantošovi.



Sestavy


SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - M. Skácelík [-] , D. Gill [-] , P. Gír [-] (72. J. Ligocký [-] ) , F. Vitoň [-] - L. Ligocký [-] , T. Kročil [-] , P. Popek [-] (46. D. Ženíšek [-] ) , L. Kretek [-] (46. A. Kotrla [-] ) - P. Zahatlan [-] , P. Dittrich [-] -

TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , J. Kozel [-] , J. Rusnok [-] - V. Rakus [-] , J. Glac [-] , P. Příborský [-] , J. Lachowicz [-] (52. T. Jantoš [-] ) - E. Oborný [-] (50. T. Jantoš [-] ) , J. Hradil [-] -

Místo: Dětmarovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Závodný Vít  - MACHALA Petr, SÝKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tým ze dna tabulky se utká s 6.týmem tabulky, tudíž tady není o čem, jasná věc a výhra hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza