Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2022 17:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec porazil vedoucí Nýdek


16

Fotbalisté Nýdku zajížděli jakožto lídr dosavadní tabulky na půdu nováčka sk.C Lískovce. Po povedených výkonech doufali hráči z Třinecka v další bodový přísun na půdě celku, který zatím herně nezklamal, nicméně zas až tolik nebodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vývoj otáčeli po půlhodině hry

Trenér domácího celku Poledník se musel vypořádat před utkání s absencí gólmanské jedničky Hilla a i proto, dostal příležitost se ukázat mladý brankář Bocián. Dalšími, kdo se nemohli z nejrůznějších důvodů utkání zúčastnit byli Cabák, který předvedl solidní výkon v minulém kole v Oldřichovicích, Žurovec a Hrdlička. 

Hostující trenér Bauman s asistentem Polokem přivezli základní jedenáctku beze změn v porovnání s utkáním proti orlovskému Baníku, který nýdečtí vyhráli 4:3 po famózním obratu ve druhé půli.

 

Úvod utkání se odehrával ve vyrovnaném tempu, ale už v 17. minutě se radovali hosté, když využili standardní situaci zásluhou obránce Ciencialy. Tím momentem přebrali otěže hry domácí borci. Ještě v prvním poločase dokazali výsledek otočit. Po pohledné akci vyrovnávál v 32.minutě Vojvodík a před přestávkou si svou premiérovou branku v dresu Realu připsal Karpíšek. 

Vojvodík se blýskl hattrickem

Opětovný aktivní vstup do druhého poločasu, ale ujala se akce až v 57.minutě, kdy se opět radoval Vojvodík. Nastalo období, kdy se začal hrát "hurá fotbal," který byl určitě pro diváka atraktivní. Z jedné chyby se hosté dostali zase nadostřel jedné branky, snižoval Čelůstka. Konečný klid domácím přidal v 80.minutě svou brankou z rohu Šostý a hned za dvě minuty pečetil svůj hattrick Vojvodík. V samém konci ještě hosté kosmeticky upravují skóre na 5:3 zásluhou dalšího obránce Perniše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Dominik Vojvodík: Jsem rád, že se nám konečně podařilo zvítězit na domácí půdě, protože jsme to potřebovali ke zvýšení sebevědomí. Do utkání jsme vstoupili v plném nasazení a padlo v něm hodně branek, což bylo i pro diváky velice atraktivní. Teď je potřeba se připravovat na další utkání.




Sestavy


TJ Sokol Lískovec
A. Bocián [-] - M. Šostý [-] , J. Strouhal [-] (52. D. Melár [-] ) , J. Ursíni [-] , D. Vojvodík [-] - J. Karpíšek [-] (46. K. Kořínek [-] ) , P. Vokoun [-] , J. Brantal [-] (60. D. Kaloč [-] ) - M. Poledník [-] (70. T. Strouhal [-] ) , F. Hlavatík [-] , D. Pánek [-] -

TJ Sokol Nýdek
T. Gleta [-] - L. Cienciala [-] , V. Szmek [-] (46. T. Suszka [-] ) , Ľ. Perniš [-] , F. Szotkowski [-] (16. L. Kantor [-] ) - P. Placzek [-] (82. J. Šulák [-] ) , T. Spratek [-] , L. Paleček [-] (60. M. Kluz [-] ) - M. Čelůstka [-] , P. Mazurek [-] (82. T. Lamacz [-] ) , P. Turoň [-] -

ŽK: 36. M. Šostý , 60. D. Pánek , 82. A. Bocián , 86. D. Melár - 65. P. Turoň , 71. M. Čelůstka . ČK: 91. P. Turoň .
Místo: Lískovec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubáček Vojtěch  - HOŠEK Jiří, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Lískovec 0 bodů Nýdek 6. Domácí budou chtít konečně bodovat, ale Nýdek si bod z venku přiveze, tipuji 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů