3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Sedliště prožívají povedený úvod sezóny, Dětmarovicím nedaly šanci


Branky


54. V. Durak , 58. O. Mokroš (p.) , 69. Z. Piekarczyk - 3. P. Beilner
19

Fotbalisté FK Sedliště se po 14 dnech opět představili v soutěžním utkání doma. Po Horním Žukově, na svém hřišti hostili dalšího nováčka a nedávno divizní celek SK Dětmarovice, kterému se naopak po dvou porážkách vstup do sezóny nepovedl. Jak loňský účastník Divize F na frýdeckomístecku obstál se dozvíte v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání zastihl lépe Dětmarovice

Domácí trenér Onufer neměl k dispozici kompletní kádr, a tak musel lehce improvizovat se složením základní jedenáctky. V bráně ovšem nechyběla jednička Ondřej Šokala, zkušený obránce Kusák či ve formě hrající záložník Mokroš.

Hosté ve své sestavě mohli po karetním trestu opět počítat se zkušeným Gillem, který byl vyloučen hned v prvním kole v Nýdku.

 

Přestože v prvních dvou utkáních nezískaly Dětmarovice ani bod, určitě domácí nečekali jednoduché utkání. To se také potvrdilo ihned v úvodu zápasu, když už ve 3. minutě,  povedenou střelou z  poza vápna, otevřel skóre Beilner. Po oklepání  z obdrženého gólu, se domácí  vrhli do dobývání hostující  brány.

V 11. minutě ve vyložené šanci nastřelil Zrun pouze břevno, což se o minutu později povedlo i na druhé straně hostům, když se Šokalu z poloviny hřiště snažil překvapit hostující útočník. Hosté, vědomi si pro ně příznivého výsledku, se snažili co nejvíce zpomalit hru,  natahovat čas a především chtěli co nejdéle udržet na uzdě domácí střelce.

To se jim v prvním poločase povedlo i za pomoci nervozity domácích ,kteří  ještě 2x nastřelili tyčku a  zahodili několik vyložených šancí.

A tak se do kabin šlo, pro mnohé, za překvapivého stavu 0:1.

 

Domácí vývoj utkání otočili

Do druhého poločasu provedl trenér domácích dvě změny, když na hřiště poslal benjamínka Gwozdze a zkušeného Duráka. A byl to právě Durák, který v 54. minutě, po přihrávce Papřoka, prostřelil hostujícího gólmana a vyrovnal na 1:1.

O 4 minuty později měli domácí,  po závaru v pokutovém území  a podražení  Mokroše, šanci na otočení stavu z pokutového kopu. K míči se postavil sám faulovaný Mokroš a bezpečně penaltu proměnil. 2:1. Na hostech již byla patrná únava, přesto se ještě občas pokusili o vyrovnání, ale do vyložené šance se již nedostali. Naopak se pro domácí stále častěji naskytovaly příležitosti k rychlým protiútokům.

V 69. minutě si  Piekarczyk na vlastním velkém vápně převzal míč a sólem přes celé hřiště, prošel přes 5 hráčů Dětmarovic a nechytatelně pod břevno zavěsil.

Do konce utkání ještě domácí zahodili několik tutovek a tak se  už stav utkání  nezměnil. 

 

Videozáznam utkání:



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer: Potěšující je, že i přes několik absencí a nepříznivý stav, jsme se dokázali ve druhém poločase zvednout a prosadit se v koncovce. Přesto je třeba na ní zapracovat, protože neproměňování takových tutovek, jako jsme měli dnes, by se nám příště nemuselo vyplatit.

SK Dětmarovice
Petr Czyž - hrající asistent trenéra: Do zápasu jsme vstoupili lépe a hned skórovali po první akci, zápas byl první poločas vyrovnaný na obě strany a oba týmy si vytvořily několik šancí. Po změně stran se ale ukázala naše nešikovnost a nesehranost z důvodu výpadků několika hráčů a dostali tři zbytečné góly včetně penalty. Bez střídajících hráčů jsme neměli sílu už něco s výsledkem dělat. Na první body si budeme muset počkat do příštího zápasu



Sestavy


FK Sedliště
O. Šokala [-] - O. Mokroš [-] (84. R. Krištof [-] ) , Z. Piekarczyk [-] , J. Tesařík [-] (46. S. Gwozdz [-] ) , R. Krischke [-] - T. Kusak [-] , J. Pohludka [-] , M. Zrun [-] (46. V. Durak [-] ) , R. Papřok [-] , R. Vlček [-] - D. Kaloč [-] (79. M. Krejčok [-] ) -

SK Dětmarovice
Š. Jamulák [-] - P. Zahatlan [-] , F. Sáňka [-] , T. Kročil [-] , L. Kretek [-] - D. Gill [-] , P. Beilner [-] , D. Wanke [-] (77. M. Frolík [-] ) , S. Swaczyna [-] , M. Čempel [-] - M. Skácelík [-] (17. P. Czyž [-] ) -

ŽK: 63. S. Gwozdz , 67. R. Krischke - 47. D. Wanke , 60. P. Zahatlan , 81. D. Gill .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Sedliště je doma silné a potvrdí výsledek z prvního zápasu, tipuji výhru 5:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích