Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá zatím stoprocentní, porazila i orlovský Baník


20

Jako nůž máslem zatím procházejí fotbalisté Dobré aktuálním ročníkem CANIS 1.B třídy sk.C. Mladý celek v tomto kole narazil na pravý opak, zkušený celek Baníku Orlové. Ten zatím po postupu z okresu získal 3 body, když v úvodním kole porazil Lískovec. Vzájemná konfrontace, tak byla zrcadlem, mezi loňským účastníkem 1.A třídy a Okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili až po půlhodině hry

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran, žádný z týmů se nechtěl dopustit chyby. V první větší šanci se ocitl v 15’ minutě kanonýr Zícha, ovšem svou pověst střelce nenaplnil, když nepřesně přeloboval brankáře. Ke slovu se tak dostali hosté, když jeden z jejich hráčů nádhernou ranou z 20 metrů napálil míč do tyče. K jeho smůle se balon odrazil tak nešťastně, že nemohl žádný z jeho spoluhráčů dorážet. Napodruhé to tedy vzal na sebe Ondřej Zícha, pohrál si s obranou soupeře a poslal Doberské do vedení. Zanedlouho přišla i druhá branka v podání svátečního střelce Ondřeje Georgiovského. Poločas skončil poměrem 2:0, ale průběh hry by se dal označit za vyrovnaný.

O celkem pět branek do sítě hostů se podělilo pět střelců

Hned v úvodu druhého dějství přidali branky Chodura a Georgiovský Filip, díky tomu získalo utkání patřičný klid a víceméně se už jen dohrávalo. Rozhodně to nebylo chudé na šance, když na obou stranách byly k vidění obrovské loženky. Za domácí se prosadil hlavou Pokorný a když v 88’ minutě snížil skóre zápasu Novák, mohly se týmy rozejít za stavu 5:1. Zápas však nese jednu kaňku, když druhý nejlepší hráč minulého kola podle hlasování Tadeáš Chodura musel být po nezaviněném střetu s brankářem soupeře převezen do nemocnice.

Videosestřih utkání:



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
Jan Otipka: V druhém domácím zápase jsme chtěli hlavně předvést podstatně lepší výkon, než tomu bylo v zápase proti Petrovicím. První půlhodina zápasu byla hodně bojovná, soupeře jsme tlačili, ale nedokázali proměnit šance. Je potřeba říct, že i soupeř si vypracoval šance a nastřelil v jednom případě brankovou konstrukci. Hráli jsme však trpělivě a od první vstřelené branky jsme začali mít zápas pod kontrolou. Soupeři postupně docházely fyzické síly a my přidali další branky. Jsem rád, že se dokážeme poučit z chyb, které jsme udělali v prvních dvou zápasech a odehráli dobrý zápas.




Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - M. Pohludka [-] (46. T. Chodura [-] ) , F. Georgiovský [-] , O. Georgiovský [-] (78. D. Drexler [-] ) , P. Platoš [-] - J. Filipčík [-] , M. Novák [-] , F. Čapčuch [-] (61. J. Plhal [-] ) , K. Koloničný [-] (61. R. Foldyna [-] ) , J. Otipka [-] - O. Zícha [-] -

FK Baník Orlová 1927
M. Mikesch [-] - M. Karkoška [-] , D. Kolář [-] (73. J. Mravec [-] ) , L. Havlásek [-] , D. Jurček [-] (57. D. Novák [-] ) - J. Valoch [-] , J. Valový [-] (57. R. Sobocik [-] ) , T. Hrčkulák [-] (73. P. Mikuš [-] ) , J. Andl [-] - M. Mravec [-] (64. T. Havlásek [-] ) , J. Kopel [-] -

ŽK: 50. J. Andl , 59. R. Sobocik , 71. T. Havlásek , 73. T. Hrčkulák .
Místo: Dobrá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chýlek Martin  - MĚKÝŠ Adam, GORNIAK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Mládí versus zkušenost, zápas vítěze nepozná a body se budou dělit, tipuji 3:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích