V. Glos 25.
R. Alba 46.
R. Alba 67.
4:3p.
(1:3)
7. A. Pana
43. D. Průcha (p.)
45. O. Cettl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Kácova proti Jesenicím se rozhodoval až na panelty!


Branky


25. V. Glos , 46. R. Alba , 67. R. Alba - 7. A. Pana , 43. D. Průcha (p.) , 45. O. Cettl
0

Jak Slavia Jesenice, tak i AFK Kácov hrají tuto soutěž nově. Jesenice v minulých dvou sezónách hrála sk. B. Oba týmy chtěly vstoupit do nové sezóny vítězně a tak byla k vidění velká podívaná. V zápase padlo celkem 6 branek a rozhodovalo se až na penalty, které nakonec zvládl domácí tým Slavia Jesenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I v Jesenicích bylo pořádné teplo a podmínky počasí pro fotbal nebylo nejpříznivější. Domácí tým Slavia Jesenice čekal první zápas v této soutěži a malou výhodu měli v tom, že hráli na domácí půdě. AFK Kácov dnes také čekal první zápas v této soutěži, avšak o body museli jet bojovat do Jesenic.

 

Domácí tým Slavia Jesenice prospal začátek utkání a tak se povedlo Kácovu vstřelit již v sedmé minutě utkání branku na 1:0, když vstřelil gól Artur Pana. Do první poloviny prvního poločasu měl Kácov navrch, avšak ve 25. minutě se povedlo domácím snížit po gólu Vladimíra Glose, což domácí tým nakoplo a hrál se vyrovnaný zápas. Ve 42. minutě měli domácí doslova tutovku, když šel domácí hráč sám na bránu, ale míč trefil těsně vedle brány. Ihned z protiútoku se do šance dostali hosté. Hráč Kácova utekl a brankář domácích Marek Radimský nejdříve trefil míč, potom hráče, avšak rozhodčí nařídil velmi spornou penaltu, o které by se dalo dlouho hovořit, zda měla být, nebo ne. David Průcha penaltu zkušeně proměnil a poslal svůj tým do vedení. V dalších minutách měli hosté velikou převahu a ve 45. minutě přidali další branku po nedorozumění obrany s brankářem domácího týmu. Gól vstřelil Ondřej Cettl. Rozhodčí ještě stihl nastavit dvě minuty a pak odpískal poločas.

 

Do druhého poločasu hráči nastoupili za stavu 3:1 pro AFK Kácov. Domácí byli jako vyměnění a hned ve 46. minutě vstřelil gól Roman Alba. V 67. minutě pak ještě přidal Alba jednu branku a vyrovnal tak na 3:3. Domácí ovládali hru, měli více ze hry a bylo vidět, že jsou na tom fyzicky lépe, než Kácov. Slavia si ještě vytvořila šance, které ale neproměnila a tak zápas skončil zaslouženou remízou. Na penalty měli více štěstí domácí, když vyhráli 5:4 a doma tak tedy zůstaly dva body, zatímco Kácov si odvezl jen jeden bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér: „Zaspali jsme začátek, nevím jestli to bylo tím, že bylo vedro, nebo tím, že jsme chtěli hrát. Na konci prvního poločasu to byla tragedie a tak musela následovat bouřka v kabině, která asi pomohla, protože jsme hned po vstupu na hřiště dali gól a potom následně vyrovnali. Na konci zápasu jsme měli více ze hry a tak je škoda, že jsme nakonec nevyhráli. Remíza nakonec byla spravedlivá.“




Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Radimský [-] - V. Pytelka [-] , Š. Kubec [-] , M. Beneš [-] , J. Procházka [-] - J. Švarc [-] (61. J. Vošahlík [-] ) , V. Glos [-] , M. Boubín [-] - V. Kratochvíl [-] (82. J. Smolík [-] ) , K. Opelka [-] , R. Alba [-] -

AFK Kácov
P. Verner [-] (90. F. Zvára [-] ) - L. Petrů [-] (81. O. Peroutka [-] ) , D. Vlasák [-] , K. Houdek [-] , D. Průcha [-] , R. Filip [-] (65. T. Albrecht [-] ) , A. Pana [-] (90. J. Gabriel [-] ) , O. Cettl [-] , M. Zeman [-] , M. Švec [-] , J. Rytina [-]

ŽK: 29. K. Opelka , 42. M. Radimský , 50. M. Boubín , 51. V. Kratochvíl - 11. M. Švec .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - ŠPIDRA Marek, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.