2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Lázně Bohdaneč obraly o body první Ředice


Branky


5

Horní Ředice po remíze 2:2 v Lázních Bohdaneč ztratily dva body, což je však díky zaváhání Libišan nakonec nemuselo tolik mrzet a nadále tak zůstávají v čele soutěže. Domácí vyrovnali až osm minut před koncem a jeden remízový bod pro ně tak musel být více než cenný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 6.11.2022 se proti sobě postavily dva velice kvalitní celky. Domácí Lázně Bohdaneč přivítaly vedoucí mužstvo krajského přeboru z Horních Ředic. Ředičtí se díky svému postavení pochopitelně těšili z velmi solidní formy a jejich výsledky tak byly opravdu velice slušné. Na druhé straně domácí na tom však před tímto utkáním také nebyli vůbec zle a po řadě dobrých výsledků se pohybovali v horní polovině průběžného pořadí. Jasným favoritem byli tedy hosté, domácí fotbalisty však určitě nebylo radno podceňovat.

 

Bezbranková první půle

První poločas nám bohužel žádnou branku nenabídl a přítomní fanoušci si tak museli na pořádné vzrušení počkat až do druhé poloviny utkání. Hosté se však jako tradičně snažili hrát svoji typickou kombinační hru a vyvářet na svého soupeře tlak. Domácí Lázně Bohdaneč ale dokázali tempu hostů velmi dobře vzdorovat, a dokonce se sami snažili hrozit na druhé straně. První půle tedy skončila bezbrankovou remízou a oba celky odcházely na poločasovou přestávku za smírného stavu. 

 

 

Čtyři góly za druhý poločas.

Druhé dějství tohoto utkání již nabídlo přítomným divákům o hodně atraktivnější podívanou. Trvalo to pouhých deset minut od zahájení druhé poloviny zápasu a už byl k vidění první gól. Skórovat dokázali hosté z Horních Ředic, a konkrétně se jednalo a velezkušeného krajního obránce, Davida Přibyla. Ředice se tak ujaly rychle vedení, domácí fotbalisti ale nezůstali dlouho pozadu. V 70. minutě byla k vidění první branka také na druhé straně. Domácí se dokázali na svého soupeře dotáhnout díky brance Filipa Ludvíčka a stav utkání byl tak opět vyrovnaný. Ředičtí ale odmítali odjet z tohoto utkání se ziskem jediného bodu a nadále se tak tlačili do útoku. Tato snaha byla zúročena v 79. minutě, kdy se za hosty trefil teprve šestnáctiletý talent Adam Koreček. Tento mladíček tak poslal pár minut před koncem utkání svůj tým do vedení a začínalo to pomalu vypadat, že by se hosté mohli dočkat vítězného konce. Domácí byli ale proti. Hned po třech minutách dokázali sami najít adekvátní odpověď a stav utkání podruhé za sebou vyrovnat. Za Lázně Bohdaneč se prosadil nestárnoucí Libor Flekr a překazil tak hostům poklidný konec utkání. Konečné skóre se tak zastavilo na remízovém výsledku 2:2 a oba celky si tedy z tohoto napínavého a náročného utkání odnesly shodně jeden remízový bod.



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] (85. J. Šváb [-] ) - F. Panchártek [-] (76. R. Klouda [-] ) , M. Hundák [-] , O. Norek [-] , F. Ludvíček [-] (89. V. Kakrda [-] ) , T. Virt [-] (67. T. Klátil [-] ) , V. Kejmar [-] , V. Sadílek [-] , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , Č. Pithart [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (75. O. Březina [-] ) , J. Janoušek [-] , V. Morávek [-] , D. Obermajer [-] (83. P. Fous [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 91. V. Kejmar , 92. J. Koblížek - 76. O. Březina .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Rázek Stanislav - KOPECKÝ Tomáš, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů