1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Bohdanče vyloupili Pardubičky!


Branky


6

V pikantním utkání dokázali hosté z Bohdanče otočit nepříznivý vývoj utkání a porazili tak domácí Pardubičky poměrem 3:1. Celý zápas se hrál ve velkém nasazení a s celou řadou soubojů, i proto byl hlavní sudí nucen rozdat hned šest žlutých karet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

Celek z Pardubiček přivítal v sobotu 3.9.2022 na svém hřišti opravdu velmi blízkého soupeře z Lázní Bohdaneč. Oba týmy na tom před tímto zápasem byly velmi podobně a dalo se tak očekávat naprosto vyrovnané utkání, jehož výsledek však bude pro oba týmy velmi důležitý.

 

 

První poločas vyšel lépe domácím. 

Týmu z Bohdanče se v letošním soutěžním ročníku výsledkově vůbec nedaří první poločasy. Hned v předchozích třech utkání odcházel bohdanečský celek po první půli do kabin za nepříznivého stavu. Přesně tak tomu také bylo tentokrát v duelu proti domácím Pardubičkám. Už v 5. minutě totiž domácí Pardubičky skórovaly a hosté tak měli opět nakročeno k tomu, aby první poločas tohoto utkání nezvládli. Za domácí se dokázal prosadit Tomáš Svoboda, který po rohovém kopu využil krásné indiviuální akce a následné přihrávky jeho spoluhráče a poté nekompromisní ranou propálil hostujícího gólmana - 1:0 pro Pardubičky. Hosté se v následujících minutách snažili utkání vyrovnat, ale podobně jako v předchozích utkáních se jim nedařilo útočné akce dotáhnout do zdárného konce a útoky tak většinou končily ve finální fázi. Žádná další branka tak již do konce prvního dějství nepadla a Pardubičky tak odcházely do kabin s jednogólovým vedením, které jim vystřelil už v 5. minutě Svoboda.  

2. poločas

 

Obrat ve druhé půli

Trenér hostujícího týmu měl ke hře svých svěřenců o poločasové přestávce určitě několik poznatků a následná změna v jejich hře byla hned v úvodu druhého poločasu naprosto patrná. Bohdanečský tým ve druhé půli již více kontroloval hru a balón byl převážně na jejich kopačkách. Neuběhlo ani 5 minut od začátku druhého dějství a skóre utkání již bylo vyrovnané. Bohdanečský Vlastimil Sadílek si naběhl na vynikající dlouhý pas za obranu a i díky zaváhání vybíhajícího brankáře Pardubiček dokázal povedeným lobem vstřelit vyrovnávací gól - 1:1. To vlilo hostujícímu týmu ještě více krve do žil a dále se tak jeho hráči hnali za otočením zápasu. To se povedlo již v 60. minutě, když Richard Klouda vsítil druhý bohdanečský gól. Akce se zrodila ztrátou míče domácího týmu poblíž půlící čáry a hosté tak dostali příležitost k rychlému protiútoku, na jehož konci stál právě zmiňovaný Klouda, který si poradil se samostatným nájezdem na domácího brankáře a přesnou přízemní střelou tak poslal svůj tým do vedení 2:1. Ani to však hostujícímu týmu nestačilo. V 76. minutě Lázně Bohdaneč vstřelily již třetí gól a definitivně tak rozhodly o svém vydřeném vítězství. Posledním střelcem utkání se stal hostující Martin Hundák, který využil další z mezer v domácí obraně a opět se řítil naprosto sám na gólmana Pardubiček. S touto příležitostí si s naprostým klidem poradil a vybíhající brankář tentokrát nedostal žádnou šanci k tomu, aby svůj tým podržel a šanci zmařil. Velkolepý obrat byl tak dokonán a hosté z Lázní Bohdaneč si zaslouženě dokráčeli pro cenné vítězství 3:1 z venkovního utkání.     



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bohdaneč
Hráč Vojtěch Koutský: Opět jsme dostali gól hned z první šance. Celý první poločas jsme se trápili v závěrečné fázi a nedokázali skórovat. Ve druhé půli se již náš výkon zlepšil a dostávali jsme se do několika šancí, ze kterých jsme vstřelili tři góly. V druhé půli jsme také více kontrolovali hru a udávali tempo zápasu. Myslím si, že jsme si především za druhou půlku vyhrát zasloužili.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - F. Krejčí [-] (87. T. Svatoň [-] ) , M. Havelka [-] , L. Markl [-] (63. D. Valenta [-] ) , T. Svoboda [-] , B. Pospíšil [-] , O. Štědrý [-] (89. D. Menšl [-] ) , D. Norek [-] , T. Špidlen [-] , D. Martan [-] (79. M. Bažant [-] ) , M. Tuťálek [-] (43. R. Froš [-] )

SK Lázně Bohdaneč
J. Šváb [-] - O. Koblížek [-] , R. Klouda [-] (60. T. Klátil [-] ) , M. Hundák [-] , P. Břeň [-] (71. T. Virt [-] ) , V. Sadílek [-] , L. Flekr [-] , V. Kejmar [-] (84. P. Kárský [-] ) , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-] , V. Kakrda [-]

ŽK: 27. T. Svoboda , 79. D. Martan - 28. J. Koblížek , 35. V. Kejmar , 63. V. Sadílek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Bohdaneč má kvalitní mužstvo a dokáže bodovat i venku, v tomto utkání tak získá všechny tři body.

Tip: výhra domácích