Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ředice potvrdily svoji formu!


Branky


4

Rezerva Vysokého Mýta na domácím hřišti podlehla rozjetému týmu z Horních Ředic. Hosté si tak po třech výhrách v řadě zajistili dělené první místo v průběžném pořadí krajského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

V neděli 21.8.2022 se na hřišti vysokomýtského "béčka" představil velmi kvalitní a ambiciózní celek z Horních Ředic, který po úvodních dvou kolách neztratil ani bod a měl v plánu na tyto kvalitní výkony a hlavně přesvědčivé výsledky navázat. Na druhé straně domácí tým chtěl potvrdit své úvodní domácí vysoké vítězství proti Chocni a získat tak opět tři body na vlastním hřišti. 

 

Perfektní úvod Ředic

Někteří fanoušci se ještě ani nestihli usadit na svých místech a na trávníku už se děly velmi zajímavé věci. První gólová akce započala standartní situací Horních Ředic z velmi nadějné pozice. Centrovaný balón sice domácí obrana dokázala poměrně bez problémů odvrátit, míč však doletěl jen kousek za hranici velkého vápna, kde se hostům podařilo vyhrát souboj a poslat míč zpátky do pokutového území, kde se po několika tečích a odrazech nejlépe zorientoval ředický Čeněk Pithart, který již nevymýšlel nic složitého, opřel se vší silou do balónu a prudkou, ale také umístěnou ránou otevřel skóre zápasu - 1:0 pro Ředice. I přes kvalitní utkání a celou řadu šancí hostů se již do konce poločasu skóre neměnilo a oba týmy tak odcházely o poločasové přestávce do kabin za výhodnějšího stavu pro hráče hostů. 

2. poločas

Ředicím se opět vydařil vstup do poločasu

Stejně jako v první půli se hostům opět podařilo na úvod poločasu vsítit rychlou branku, když se v 56. minutě prosadil Jiří Janoušek. Ten se postavil k volnému přímému kopu, pravou nohou nádherně obstřelil zeď a brankář Vysokého Mýta byl na jeho krásně plachtící pokus krátký - 2:0. 

 

Vysokomýtským se podařilo utkání zdramatizovat

K mírné zápletce utkání došlo v 70. minutě. Hráči Ředic nedokázali kvalitně zakončit útočnou akci a přišel rychlý trest. Brankář Vysokého Mýta započal rychlý protiútok, záložníci se krásnou kombinací dostali přes střed hřiště a vyslali nabíhajícího Filipa Wimmera. Ten se s tím příliš nepáral, s míčem si to odvážně namířil přímo na branku a i přes dva dotírající obránce dokázal křižnou střelou na zadní tyč překonat zkušeného brankáře Jiřího Lindra. Domácí celek se tak touto brankou dostal zpátky do hry a utkání se dalo ještě výrazným způsobem zdramatizovat. 

 

Hosté již nedopustili žádné komplikace

Místo toho však přišla pojišťovací branka na straně druhé. Uběhly pouhé čtyři minuty od domácího kontaktního gólu a rázem bylo opět po nadějích. Nenápadná standartní situace téměř z poloviny hřiště skončila brankou poté, co si ředický Morávek našel ve vzduchu velmi přesný centr a lehkou tečí na zadní tyč dokázal potřetí v zápase překonat domácího brankáře - 3:1 pro hosty. Utkání už nám tentokrát žádnou další branku nenabídlo a hosté z Horních Ředic si tak zaslouženě dokráčeli pro poměrně klidné a bezproblémové vítězství. Vysokomýtská rezerva bude chtít tuto prohru napravit hned příští týden, kdy se střetne s kvalitním soupeřem z Lanškrouna. Horní Ředice se zase v příštím utkání potkají se zatím stoprocentí Moravskou Třebovou, zde máme určitě zaděláno na obrovsky zajímavou podívanou a možná i zápas kola.  



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - V. Valášek [-] , T. Sedlák [-] , D. Fišer [-] , M. Chadima [-] (63. V. Škrabal [-] ) , F. Wimmer [-] , T. Vopršálek [-] (24. V. Hrubý [-] ) , M. Dvořák [-] (85. V. Hájek [-] ) , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , D. Ráliš [-] (46. K. Kabrhel [-] )

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (65. A. Koreček [-] ) , M. Plašil [-] , J. Janoušek [-] , Č. Pithart [-] , P. Fous [-] , V. Morávek [-] (85. A. Kaufman [-] ) , D. Obermajer [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-] (51. M. Sokol [-] )

ŽK: 66. P. Jeníček , 73. M. Dvořák , 76. T. Sedlák - 60. V. Morávek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - DOLEŽEL Tomáš, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: výhra hostů

Ředice dokáží po dominantním výkonu zvítězit.

Tip: výhra hostů