Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládla lépe Lípa


Branky


15

Po několika letech se hrálo derby mezi Zdelovem a Lípou. Za tímto zápasem si do Lípy našlo cestu 160 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod utkání

Do zápasu lépe vstoupili hosté a již ve 4. minutě jejich pěknou kombinaci zakončil přesnou střelou zpoza velkého vápna do levé šibenice záložník Martin Kubový. Domácí rychlý úvodní gól nesrazil, spíše nakopl a svoji hrou hned dostali hosty pod tlak. Ten vyústil v 13. minutě, když nedůrazu hostující obrany využil útočník Lípy Filip Charvát a srovnal na 1:1. 

 

Lípa pokračovala v aktivní hře a do konce poločasu ještě dokázala stav utkání otočit, když se v 37. minutě trefil David Mondík. Zdelov měl následně šanci na vyrovnání, ale střela Karla Vašátka z úhlu skončila nad brankou Patrika Janečka.

 

I přes špatný vstup do zápasu do šaten odcházeli spokojenější domácí. 

O výhře se rozhodlo v závěru

Lípa byla i v druhém poločase aktivnějším týmem. Nebezpečná byla zejména z dlouhých autů. Hosté se do výraznějších šancí nedostávali.

 

Pojistku na domácí výhře přidal Michal Kozel společně s Erikem Charvátem. Charvát po parádní individuální akci naservíroval míč Michalu Kozlov a ten nedal šanci svému bratru Jiřímu, který hájil zdelovskou branku. Bylo to již 3:1 a o zápase bylo rozhodnuto. Na konečných 4:1 jedna ještě v 90. minutě upravil krásnou střelou z přímého kopu Tomasz Raszka.

 

Lípa dokázala vyhrát třetí zápas v řadě a přiblížila se středu tabulky. Zdelov naopak padá do nižších pater.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Derby se Zdelovem , které se odehrálo před pěknou diváckou kulisou pro nás nezačalo dobře a hosté šli nádhernou střelou do vedení. Do polčasu jsme stihli otočit výsledek na naši stranu. Druhou půli začali lépe hosté, branku ale nevstřelili. A tak zaúřadoval rozdílový hráč dnešního utkání Erik Charvát a po krásné individuální akci předložil balon na zlatém podnose Michalu Kozlovi, který nedal šanci svému bratrovi který hájil svatini Zdelovských a definivně zlomil odpor hostí.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Výsledek hovoří za vše. Jednoznačné vítězství domácích, kteří nás přehráli i přestříleli. Těžko říct zda by něco řešila neodpískaná, za mě jasná penalta za stavu 2-1. Domácím gratuluji ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , D. Mondík [-] , F. Stieber [-] , M. Brzokoupil [-] , M. Kozel [-] , A. Kapucián [-] (62. T. Raszka [-] ) , T. Sikora [-] , M. Horák [-] , L. Kapucián [-] , A. Barcic [-] (87. V. Bartoš [-] )

FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] , D. Cvejn [-] , K. Vašátko [-] (73. J. Cvejn [-] ) , M. Jedlička [-] , T. Novák [-] (57. A. Lipenský [-] ) , M. Kubový [-] , M. Neubecker [-] (57. D. Komárek [-] ) , A. Forche [-] , T. Kozel [-] , O. Furda [-]

ŽK: 55. A. Kapucián , 77. F. Stieber , 85. M. Horák - 88. A. Forche .
Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Šponar
Tip experta: výhra hostů

Ačkoli se Lípa chytla a udělala 2 výhry, z domácího utkání proti Zdelovu odejde bez bodu.

Tip: výhra domácích

Lípa se zvedá? Uvidíme. Tipuji výhru domácích.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza