2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník konečně zvládl druhý poločas a porazil Petřvald


Branky


17

Další pikantní souboj byl sehrán v Hnojníku, kam přijel třetí celek tabulky z TJ Petřvald. Hosté prožívají podařený podzim a po 3 vítězstvích v řadě hodlali formu potvrdit i v Hnojníku. Domácí celek měl naopak výsledky jako na houpačce a hodlal napravit zaváhání z Lískovce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadstandardní poločas skončil bez branek

Hostující celek postrádal pro duel v Hnojníku stále zraněného Zajíčka, kterého tentokrát doplnil i Cudrák s Kostkou, co se tedy základních stavebních kamenů týče.

Domácí tým zase provedl dvě změny ze zápasu z Lískovce, zraněného Rusze a Walicu nahradil  Glac a Maceček a pouze na lavičku usedli Kreželok, Lachowicz, Oborný, Rakus a Molin. Trenér Blahuta tak postrádal jen Jantoše (táta a syn vařili guláš), zmíněného Rusze s Walicou a kádr během podzimu opustili Lamoš a Grochal.

 

Už po třiceti sekundách servíroval míč Brzuchanski na Macečka, ale ten se neprosadil a Karel se netrefil do sítě ani ve třetí minutě. A že to bude famózní zápas potvrdil už ve čtvrté minutě Budina, ale brankář Klus má bránu zavřenou! Úvodní čtvrthodinku završuje Sztymon, ale jeho hlavička končí v rukou hrdiny Hnojníku, Kluse. Diváci obou týmů se baví, jen tomu chybí góly a branka nepřichází ani z hlavičky Brzuchanského, kterého vychytal zkušený golman Janča. A fotbalovou parádu předvedl Bolek, který ve 21.minutě orazítkoval z trestného kopu tyč. Blízko k brance měl i Novotný, ale brankář Klus byl k nepřekonání. A poločasové vedení, by si asi zasloužili více hosté, ale ani Podhorný ani nejlepší hráč hostů Gorovič si na Kluse nepřišli (šance ve 30 a 34 minutě). Poločasový stav 0:0 byl především zásluhou golmanů obou týmů.

Videozáznam první půle:

Hosté zaspali úvod

Druhý poločas začal pro tým předsedy Josefa Kaspera skvěle, nacvičená situace z pátečního předzápasového tréninku ( na tréninku byli 4 hráči a trenér Blahuta zuřil) se přetavila v gól už ve 47 minutě,  Bolek našel Příborského a ten se nemýlil 1:0. Hosté se celý poločas snažili o vyrovnání, ale obranná hradba Pieszka – Bauman – Kozel – Glac a výborný Klus vyrovnání nepřipustili. A naopak střídající Oborný po geniální přihrávce Rusnoka v nastaveném čase zvyšuje na 2:0 a nadprůměrný zápas v krajské soutěži tak i končí. V zápase který se musel líbit byl i ústřední postavou mladičký, teprve 18-ti letý rozhodčí Jan Godfryd, který utkání zvládl na výbornou. 

Videozáznam druhé půle:



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: V pátek to na tréninku vypadalo, že se na to vy…, tréninková účast katastrofa, ale po tomto cenném vítězství zase pošilháváme na čelo tabulky, teď budeme chtít udělat tři kroky ke druhému místu po podzimu! Pozápasové posezení u kotlíkového guláše od Jantošů bylo prvním krokem k tomuto cíli. Asi by byla v tomto utkání zasloužená remíza, ale my jsme chtěli víc a kluci zaslouží velké uznání! Toto vítězství jsem si opravdu užil, i když na předzápasové přípravě jsem hráčům připomínal, že potřebujeme vyhrát o tři branky, abychom se dostali v tabulce před Petřvald :)! Ještě poznámka k rozhodčímu, tento mladíček Jan Godfryd pískal výborně, klobouk dolů!




Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Glac [-] , J. Hradil [-] (67. J. Lachowicz [-] ) , P. Příborský [-] (86. E. Oborný [-] ) , D. Pieszka [-] - J. Rusnok [-] , J. Kozel [-] , M. Bauman [-] , L. Brzuchanski [-] - D. Bolek [-] , K. Maceček [-] (90. V. Rakus [-] ) -

TJ Petřvald
J. Janča [-] - F. Marek [-] , J. Sztymon [-] , D. Podhorný [-] , P. Cina [-] (46. M. Sobek [-] ) - J. Goldbricht [-] , J. Karkoška [-] (79. V. Stavař [-] ) , T. Budina [-] , M. Gorovič [-] (76. J. Böhm [-] ) - R. Novotný [-] , A. Durczok [-] -

Místo: Hnojník. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 22:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 03:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:04

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:12
Jakub Hradil

Expert: Jan Filipčík
Tip experta: výhra hostů

Hnojníku nevěřím , Petřvald si odveze všechny 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 19:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 10:01

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 08:56

Tip: výhra domácích