1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový král z Věřňovic plichtil i v Nýdku


Branky


21

Nezáviděníhodnou porci remíz mají po osmi odehraných kolech na svém kontě hráči z Věřňovic, kteří zavítali na půdu letošního překvapení sezóny - Nýdku. Nýdečtí, chtěli v domácím prostředí odčinit porážku z Petřvaldu, kterou utrpěli minulý týden. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perniš poslal domácí do vedení

Letos to vypadá na pořádně vyrovnaný boj o čelní příčky v tabulce, vždyť mezi prvním a desátým celkem tabulky je rozdíl devíti bodů a jde vidět, že letos může ztratit opravdu každý s každým. I proto se mohl věřňovický tým v případně výhry vyhoupnout na pátou pozici. V cestě stál Nýdek, který však v létě posiloval a letos ještě doma neprohrál.

Hosté hrající v modrých dresech však začli mnohem lépe. Už ve druhé minutě měl po pěkné akci obrovskou šanci Chalkidis, ale vychytal ho Gleta. Věřňovičtí byli dál aktivnější, ale do žádné vážnější šance se už nedostali. A tak hned ve 20. minutě využili svou první velkou šanci domácí. Po přímém kopu Spratka zamířil hlavou přesně k tyči bývalý ligista Perniš. Svěřenci Martina Kubiše si další velkou šanci schovali až na závěr první půle. Po centru J. Kubiše měl velkou příležitost Lubojacki, ale hlavou mířil vedle. Do kabin tak šli spokojeněnší domácí.

Hosté berou bod brankou v samotném závěru

Po obrátce začli opět lépe hosté. Po pár minutách pálil nebezpečně Vlček, ale Gleta byl pozorný. Po následném rohu měli velké šance Lubojacki s Lobodinským, ale ani oni nedopravili míč za záda mladého nýdeckého gólmana. Dobrou příležitost měl i Koník a naši skvělou patnáctiminutovku zakončila záchranná brzda domácího Turoně, který zachránil domácí od jisté branky Chalkidise. Na druhé straně po průniku Spratka nedosáhl na jeho přihrávku Hojdysz a to mohlo v závěru domácí pořádně mrzet. Nejprve srovnal Chalkidis, který dorazil střelu Davida Čopíka, ale radost umlčel praporek asistenta rozhodčího. A tak nám musel pomoct domácí brankář. V poslední minutě mu nasměroval přímý kop J. Kubiš přímo do náruče, ale Gletovi míč propadl mezi rukama za čáru, odkud míč vykopnul Mazurek. Asistent rozhodčího signalizoval gól a tak věřňovičtí vybojovali aspoň bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - asistent trenéra: Doma jsme poprvé v sezoně ztratili body, ale myslím si , že remíza je pro oba týmy zasloužená, v prvním poločase jsme byli o něco lepší než soupeř, v druhém jsme se zatáhli a hrozili hosté. Nejvíce mi je líto našeho mladého brankáře Glety, který nás zachránil od několika gólů a bohužel inkasoval nešťastný gól na 1:1 kdy mu míč vypadl z náruče, ale my jedeme dál a už teď se těšíme na derby v Oldřichovicích.




Sestavy


TJ Sokol Nýdek
T. Gleta [-] - M. Hojdysz [-] (86. T. Lamacz [-] ) , P. Turoň [-] , L. Paleček [-] (60. T. Suszka [-] ) , T. Spratek [-] - P. Placzek [-] , P. Mazurek [-] , Ľ. Perniš [-] , L. Cienciala [-] - M. Kluz [-] (75. V. Szmek [-] ) , M. Čelůstka [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] , L. Koník [-] , D. Čopík [-] - J. Ganobčík [-] , N. Chalkidis [-] , K. Lubojacki [-] (83. F. Hruška [-] ) , J. Wojtas [-] , R. Lobodinský [-] - J. Kubiš [-] -

ŽK: 67. P. Placzek , 76. V. Szmek , 77. M. Hojdysz , 89. P. Turoň - 17. J. Vlček , 72. D. Čopík , 75. J. Wojtas .
Místo: Nýdek. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čecháček Petr  - GROSSMANN Kevin, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Do Nýdku přijede remízový král s Věřnovic. Hosté zaznamenají pátou plichtu v sezóně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza