1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice padly doma s Vendryní


Branky


20

Souboj celků z loňského popředí tabulky sliboval tuhý boj. Domácí chtěli potvrdit venkovní vítězství v Bašce a Vendryně navázat na domácí tři body proti Petřvaldu, které získali doslova za pět dvanáct. Těžký duel nakonec rozhodl dvěma trefami vendryňský Robin Pliska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úder Plisky

Na marodku věřňovického celku přibyl opět Jan Čerešňa a kouč domácího celku trochu pozměnil rozestavení. Na lavičku usedla už i nová posila René Kroček. Utkání předcházela řádná průtrž mračen, a tak se utkání hrálo na velice těžkém terénu.

A další hrozný vstup do utkání prožili domácí hráči. Už ve třetí minutě dostal příliš prostoru na hranici vápna Pliska a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. Věřňovičtí srovnali poměrně rychle, ale branku Matěje Kubiše odvolal pomezní Banot. Obrovskou šanci na srovnání měl poté Chalkidis, ale vychytal ho Kolarczyk. 

Po půl hodině přišel klíčový moment zápasu. Po vzájemné potyčce Szarzce s Vlčkem se do role mstitele převtělil Matěj Kubiš a po prudkém vražení do soupeře hloupě oslabil své mužstvo. Tento moment domácí však nakopnul a ve zbytku první půle si vytvořili drtivý tlak. Avšak díky zázračným zákrokům Kolarczyka udrželi vendrynští hráči poločasové nejtěsnější vedení.

 

Pliska po pauze opět rychle udeřil

Ani po obrátce jsme nezačali příliš dobře. Už ve 48. minutě přišel v nebezpečném prostoru o míč J.Kubiš a po centru se pěkně prosadil podruhé v zápase Pliska. A hosté byli na koni. V následujících minutách měli více ze hry a i obrovské šance. Ty však díky skvělým zákrokům Ference neproměnili a věřňovičtí drželi malou naději na zvrat.

Ty navíc přiživil Lubojacki, který konečně přetavil standardní situaci v gól. A opět přišel velký tlak domácích. Břevno z přímých kopů trefili Chalkidis a J. Kubiš. Chalkidis měl další obrovskou šanci, ale i tentokrát si vylámal zuby na skvělém Kolarczykovi. A když hostující gólman vytěsnil i střelu J. Kubiše mířící do šibenice na břevno bylo rozhodnuto. V závěru utkání už se hra spíše kouskovala a tak diváci další branku neviděli. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Myslím, že jsme si bod, za to co jsme předvedli v desíti, zasloužili. Několikrát jsme měli vážně smůlu a snad jsme si ji v tomto zápase vybrali. Byla tam sice pasáž ve druhé půli, kdy Vendryně mohla dat asi tři jasné góly, ale měli jsme taky velké šance. Musíme to hodit za hlavu a v sobotu naplno bodovat!

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Těžké utkání, na těžkém terénu. Před zápasem přišel opravdu vydatný déšť, který na hřišti zanechal plno kaluží a více než fotbal, se hrálo vodní pólo. Dostat se tedy do nějaké kombinační hry bylo skoro nemožné a hrála se taková nakopávaná. Šance byly na obou stranách, skvělé výkony podává momentálně náš brankář Kolarczyk, který předvedl opět pár výborných zákroků. Největší problém jsme měli ve finální fázi, kdy jsme vše dělali naopak. Když bylo třeba zakončit, hledali jsme spoluhráče v lepším postavení a naopak, když jsme si to měli dohrát do prázdné brány, zbytečně jsme stříleli z úhlu, atp. Strašně cenné 3 body na hřišti, kde se těžko body sbírají.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - J. Ganobčík [-] , R. Lobodinský [-] , N. Chalkidis [-] , K. Lubojacki [-] - J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] (82. R. Kroček [-] ) , F. Hruška [-] (57. L. Koník [-] ) , M. Kubiš [-] - D. Čopík [-] , J. Kubiš [-] -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - Z. Walek [-] , M. Safak [-] , F. Lukosz [-] , J. Wawreczka [-] - R. Pliska [-] (90. R. Ťupa [-] ) , R. Sikora [-] , J. Szarzec [-] , J. Pilch [-] , M. Hulboj [-] - B. Klus [-] (84. M. Kiedroň [-] ) -

ŽK: 32. J. Vlček , 81. D. Čopík , 87. J. Vondrák - 32. J. Szarzec , 42. J. Wawreczka , 61. J. Pilch . ČK: 32. M. Kubiš .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 87.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Souboj dvou týmů, které v minulé sezoně hrály vrch tabulky, skončí nerozhodně. Tip na výsledek 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza