0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov loupil v Lukách;


Branky


25

Hosté v Lukách vstřelili tři branky a jasně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté začali velmi svižně, za to domácí chybovali a při bránění odkopávali míče na kopačky soupeře. V 6. minutě si jeden takový míč „sebral“ hostující Malec a poslal krásný centr mezi obránci na nabíhajícího Trnku P. a ten měl před sebou už jen brankáře Kanswohla, který míč vystřelený Trnkou vykopl na rohový kop. V 9. minutě to byli naopak domácí hráči, ti dostali možnost zahrávat trestný kop, míč byl krásně přetažený za vzdálenější tyč Doležalovy branky, tam domácí hráč hlavou vrátil míč před branku a v tutové šanci byl Kolda, poslal však „malou domů“ brankáři Doležalovi. Doležal míč hned vyhodil na levou stranu a byl z toho rychlý útok hostů, Trnka J. si narazil se Skryjou a rázem byl Trnka J. již za bránícími hráči domácího týmu. Následoval centr před bránu, kde byl Pažourek a ten rutinérsky poslal míč do odkryté branky domácího týmu - 0:1. Hostům jako by narostla křídla, napadali domácí hráče a ti chybovali stále více. Ve 14. minutě vyhrál běžecký souboj po pravé straně hostující Skryja, poslal centr před bránu a tam Trnka J. zakončil „z první“ a míč skončil těsně mimo bránu. V 18. minutě začali hosté akci od obránce Dobrovolného, ten poslal dlouhý centr na Pažourka, který si míč stáhl k noze, posunul na Malce, který obehrál protihráče, posunul míč na Nožičku a šel si na přihrávku a Nožička mu míč vrátil přesně do prostoru, kam Malec potřeboval a ten jej pak podél brankáře posunul do sítě - 0:2. Hosté polevili a ve 21. minutě a mohli za to pykat, domácí si krátkými přihrávkami posílali míč až do vápna hostů a tam dostal míč na hranici pokutového kopu domácí Jícha a vystřelil, míč šel nad břevno hostující branky, Doležal nemusel ani zasahovat.

 

 

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili domácí s odhodláním s utkáním ještě něco udělat a dlužno říci, že první minuty se odehrávaly před brankou hostů. V 58. minutě odpískaný faul na hostujícího hráče, míč z trestného kopu mířil z levé strany na vzdálenější tyč, tam nabíhal stoper hostů Mikyska, ale před prázdnou bránou míč nedokázal trefit. V 67. minutě vyzkoušel střelu z cca 30 metrů hostující Trnka P., ale opět výtečný Kanswohl vytáhl míč konečky prstů nad břevno. V 72. minutě předvedl individuální schopnosti nejlepší domácí hráč na hřišti Jícha, prošel přes dva bránící hráče, ale k jeho smůle před ním byl Štolpa, který odehrál fantastický zápas, míč Jíchovy vypíchl a Dobrovolný jej odkopl co nejdále od brány. Pak přišlo zahazování jedné šance za druhou a to ze strany hostů. V 75. minutě centr střídajícího Jury z levé strany, míč prolétl po hranici malého vápna ke vzdálenější tyči, kde byl Pažourek, ale ten míč pouze „líznul“ a ten skončil dokonce na autu. V 77. minutě vybojoval míč u autové čáry Skryja, přihrál Malcovi a ten krásně uvolnil na levé straně Juru a ten se už vápnem řítil na brankáře, vystřelil a trefil pouze brankáře a byl z toho pouze rohový kop, z něj však hosté branku neohrozili. V 79. si naběhl na přihrávku na pravou Pažourek, vyslal střílený centr před bránu a míč skončil v síti - 0:3. V 82. minutě si Trnka J. narazil míč se Skryjou a dobrou šanci zakončil slabou střelou. Poslední šanci utkání měli hosté, domácí zbytečně ztratili míč a byl z toho rychlý útok hostů, který založil Pažourek, přetáhl míč z pravé strany na levou Jurovi a ten mu to krásně „posadil“ před bránu a Pažourek minul bránu. Hosté zcela zaslouženě vyhráli a mohou litovat, že dali jen tak „málo“ branek.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): My jsme do zápasu vstoupili relativně dobře. Měli jsme i první vyloženou šanci, ale tu jsme bohužel neproměnili a soupeř nás vzápětí potrestal. V ten moment se nám hra úplně rozpadla a na hřišti byl pouze jeden tým. V druhé půlce jsme se trošku zlepšili ale proti dobře hrajícím hostům to bylo málo

FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Hráli jsme dobře, dali tři góly a žádný nedostali



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - J. Večeřa [-] , L. Vařejka [-] (64. A. Kubíček [-] ) , P. Čermák [-] , L. Funk [-] (46. Š. Kreigsmann [-] ) - J. Uherek [-] (46. F. Bulant [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Tuma [-] , D. Horáček [-] (74. R. Prchal [-] ) , M. Kolda [-] (64. K. Kostka [-] ) - M. Jícha [-] -

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - O. Štolpa [-] , M. Mikyska [-] , M. Slaný [-] (57. L. Jura [-] ) , J. Dobrovolný [-] - P. Malec [-] , J. Trnka [-] (84. P. Smieško [-] ) , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] - J. Pažourek [-] , M. Skryja [-] (88. J. Chyba [-] )

ŽK: 52. M. Jícha - 88. J. Dobrovolný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - MUZIKÁŘ Ondřej, MÁSILKO Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Ladislav Trdý
Tip experta: výhra domácích

Luka započnou novou sezónu výhrou a zkušený tým si doma ponechá všechny 3 body.

Tip: výhra domácích