2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč porazila SFK Nové Město na Moravě B


Branky


35. M. Vágner , 91. M. Havel - 89. M. Jícha
24

Pohledný fotbal z obou stran, ale Ledeč z toho vyšla ze všemi body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dle slov řady fanoušků šlo o poměrně pohledný a hlavně z naší strany bojovný fotbal. Pro nás z lavičky je samozřejmě složité dívat se na utkání okem fanouška, avšak za pozitivní reakce jsme opravdu rádi! Bylo načase ukázat také v domácím prostředí, že práce hráčů, trenérů i vedení, má směr a výsledky. První čtvrthodinka se nám vydařila a několikrát bylo velmi, velmi blízko ke skórování. Přesto jsme na první branku čekali až do 35. minuty, kdy dostal přihrávku mezi obránce Matěj Vágner a situaci zkušeně vyřešil! Začátek druhé půle patřil hostům, kteří si nechtěli nechat ujít nějaký ten bodový zisk. Nicméně skvělý Bezděk v brance byl dlouho proti. Stejně tak hostující brankář Sáblík nám svým výkon "lezl trochu na nervy", protože pochytal několik gólovek. V otevřenějším konci utkání jsme mohli pohodově navýšit skóre a rozhodnout. To se nepovedlo a když v 89. minutě Jícha vyrovnal, byli to hosté, kteří se dostali do euforie. Nicméně jsme nesložili zbraně v dvě minuty nato se důrazný Havel prosadil hlavou a veselí na domácím stadioně mohlo propuknout naplno! 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Aktuálně nemáme v sestavě slabá místa, naopak se vrací někteří zranění hráči, takže máme starosti spíše příjemnějšího charakteru. Nicméně bereme současný stav s pokorou, stejně jako mladíci na lavičce, jejichž čas dříve nebo později stoprocentně přijde. Bohužel nehrálo o víkendu béčko, to nám herní vytížení trochu pokazilo. Pochvalu zaslouží kluci na všech pozicích, i střídající, avšak mně osobně se velmi líbil zkušený výkon Jardy Karla v obraně."




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Vágner [-] (74. J. Stehno [-] ) , F. Gramer [-] , S. Bezděk [-] (60. L. Vodička [-] ) , P. Herčík [-] , M. Toula [-] , M. Chlubna [-] (88. O. Martinek [-] ) , P. Pešek [-] , M. Havel [-] , T. Žemlička [-] , J. Karel [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] , A. Boušek [-] , M. Jícha [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , R. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] , J. Veselý [-] (66. J. Liška [-] ) , J. Chytrý [-]

ŽK: 8. J. Karel , 37. M. Chlubna , 42. M. Toula - 45. J. Chytrý , 60. Š. Peňáz , 90. M. Jícha .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - SVOBODA Patrik, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích