0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnici se stále nedaří


Branky


11. P. Chlad , 37. P. Chlad
22

Fotbalisty ze Žirovnice čekal soupeř, který patří i k ten silnějším týmům, ikdyž se jim loni moc nedařilo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali aktivněji

Začalo se dobře, když v samém úvodu měl gólovou šanci Knotek, bohužel gólem neskončila. Nedáš, dostaneš. V 11. minutě prošel lehce středem obrany Žirovnice hostující Chlad a bylo to 0:1. A hosté si dál počínali aktivně. Ve 21. minutě a ve 24. minutě zlikvidoval brankář Švec výborně šance Somerauera a Chlada, zvlášť první z nich - hlavička z bezprostřední blízkosti branky, byla gólová. Ve 37. mnutě, ale znovu uhodilo. Hostující Jakeš krásným pasem uvolnil znovu Chlada, který šel sám na Švece a nezaváhal. Bylo to 0:2. Těsně před koncem prvního poločasu zahráli hosté ve svém pokutovém území rukou, kterou hlavní rozhodčí nevyhodnotil jako úmyslnou (míš šel na ruku od jeho nohy). V prvním poločase byli hosté lepší a zaslouženě vedli.

Druhý poločas bez branek

Druhý poločas začal nebezpečnou střelou hostujícího Hlaváčka z velké dálky. Ale to bylo ze strany hostů vlastně vše. Ti se pak hlavně soustředili na uhájení svého náskoku. Iniciativa a snaha přešla na stranu Žirovnice. Dostavili se i zajímavé momenty. Ve 49. minutě se snažil o zakončení Vodáček u levé tyče, obrana a brankář byli připraveni. Hned v 51. minutě stejný hráč vystřelil nebezpečně z dálky. V 53. minutě dostal na úrovni značky pokutového kopu neobsazený Cajz přihrávku, byla ale težká na zpracování. v 63. minutě a v 69. minutě unikl Cajz po pravém křídle, v prvním připadě se mu nepodařilo přihrát a ve druhém osté odvrátili na rohový kop. Hned po jeho zahrání brankář Chotěboře Gregor špatně odkopl míč, který se Cajz neúspěšně pokusil vrátit dalekonosným obloučkem do prázdné branky. V 76. miutě a v 81. minutě hezky vystřelil z větší vzdálenosti na brnaku soupeře Kněžínek a po něm Jindra. Poslední možnost ke změne skóre měl v 82. minutě Knotek. Momentů před brnakou hostů bylo ve druhém poločase dost, ale žádný z nich se nedá označit za jendoznačně vyloženou brankovou šanci. 

Hosté si tedy svůj náskok nakonec pohlídali bez výraznějších problémů. Bohužel i za cenu stálého polehávání na trávníku. Ostatně stejně si počínali v Žirovnici i při svém posledním vítězném zápase. Domácí se snažili, dřeli, ale po fotbalové stránce se jim stále nedaří.



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Žirovnice mě velmi překvapila a v tomto utkání byla lepším týmem. Držela více balón a donutila nás k hlubšímu bloku. Paradoxně se nám tak otevřela vrátka do jejich obrany, což jsme dokázali dotáhnout ke vstřelení dvou branek. Toto utkání pro nás bylo velmi náročné z pohledu fyzických sil a moc si cením, jak jsme tento zápas odmakali."



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - V. Kněžínek [-] , J. Svoboda [-] , M. Drápal [-] (58. T. Jindra [-] ) , T. Knotek [-] (87. D. Bezchleba [-] ) - M. Němeček [-] , A. Vaš [-] , M. Kořínek [-] (72. M. Veselý [-] ) , V. Cajz [-] , M. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] -

FC Chotěboř
J. Gregor [-] - P. Hanousek [-] (72. D. Muzikář [-] ) , J. Hlaváček [-] (72. M. Bělovský [-] ) , V. Vepřovský [-] , T. Jakeš [-] (64. M. Pfeffer [-] ) , J. Fiedler [-] (66. D. Polanský [-] ) , P. Chlad [-] , D. Vrána [-] , M. Císař [-] , M. Somerauer [-] , L. Dočekal [-]

ŽK: 22. M. Hřebecký , 45. T. Knotek , 87. V. Cajz - 75. M. Pfeffer , 89. V. Vepřovský .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - BENEŠ Tomáš, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích