Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Opočně


Branky


14

Opočno v posledním kole přivítalo nevyzpytatelného soupeře z Lípy. Utkání, které bylo pro diváky skvělým a pro trenéry infarktovým zážitkem došlo až do penaltového rozstřelu, kde bylo úspěšnější Opočno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočno se rychle ujalo vedení.

Lepší vstup do zápasu měli domácí. Už v sedmé minutě otevřel skóre David Drašnar, když po svém průniku střelou na zadní tyč překonal Janečka. Hosté dokázali stav zápasu srovnat o deset minut později, když Hrudíka prostřelil Arnold Barcic.

 

Hostům se ještě před koncem poločasu podařilo skóre otočit. Když se z penalty trefil Tomasz Raszka. Hrudík sice stranu vystihl, ale míč zastavit nedokázal. 

 

Do poločasu další branka nepadla a do šaten tak oscházeli spokojenější hosté.

Druhý poločas nabídl pět branek

O poločasu došlo ke střídání brankářů na straně Opočna a Hrudíka nahradil Martin Malý, než se stihl rozkoukat, tak ho Tomasz Raszka přivítal svou druhou brankou v zápase a zvýšil na 3:1.

 

Dvougólové vedení Lípa, ale neudržela dlouha. Vzápětí bylo sníženo na 3:2, když Lukáš Čtvrtečka z blízka propálil Janečka. 

 

V druhé patnáctiminutovce druhé půle přišla chvíla střídajícího Ondřeje Poláka, který dvěma slepenými brankami otočil skóre. Nejprve v 63. minutě srovnal střelou k levé tyči na 3:3 a o dvě minuty později přehodil Janečka a otočil skóre ve prospěch Opočna. Lípě se nakonec podařilo v 77. minutě srovnat zásluhou Ondřeje Karlíka. Zápas tak šel do penalt.

V penaltách byli šťastnější domácí a získali bod navíc



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Atraktivní zápas pro diváky, kteří viděli 8 gólů a také nesmyslné penalty. Kdy už tuhle "plzeňskou chujovinu" KFS zruší? Utkání plné zvratů mohlo způsobit kolaps na rychnovské kardiologii. Zopakovali jsme 1. půli z Vamberka, přesto jsme věřili, že podzimní tečka bude vítězná. Cením si, že jsme výsledek dokázali otočit, škoda, že jsme vedení neudrželi. Zápas byl bojovný, moc krásy k vidění nebylo a proto zasloužená remíza. Děkuji klukům za podzim! Také našim fanouškům a vedení klubu za podporu!

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Infarktové utkání pro nás na lavičce, ideální pro diváky. Dvakrát jsme prohrávali jednou vedli a nakonec jsme srovnali na zaslouženou remízu. V penaltové loterii jsme nastřelili brankovou konstrukci o jednou víc než domácí a tak dva body zůstávají v Opočně.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
- L. Růžička [-] (46. M. Malý [-] ) , L. Čtvrtečka [-] , Š. Brožek [-] , J. Franc [-] - P. Hrudík [-] , M. Labik [-] (46. S. Jech [-] ) , A. Smola [-] - D. Drašnar [-] - T. Přibyl [-] , D. Hrudík [-] (46. O. Polák [-] ) , M. Holub [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , M. Horák [-] (46. M. Škop [-] ) , M. Kozel [-] , O. Karlík [-] , M. Brzokoupil [-] , F. Stieber [-] , T. Raszka [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 34. L. Čtvrtečka - 55. O. Karlík , 60. E. Charvát .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 22:19
Michal Švorc

Expert: Martin Pácalt
Tip experta: výhra domácích

Lípa se bude od začátku snažit překonat dobře organizovanou obranu Opočna. Tento zápas mnoho branek nenabídne.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 05:59

Tip: výhra domácích