1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí vyhrálo v Lípě


Branky


15

Meziměstí opět ukázalo, že umí vyhrávat i venku. Tentokrát si odvezla tři body z Lípy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Oba týmy se prezentovaly atraktivním fotbalem, ale byly to hosté, kteří skórovali jako první. Ve 13. minutě se k míči dostal Jan Sedláček. Krásným pasem našel Petra Šolce, ten si navedl míč na pravou stranu vápna, odkud poslal prudkou přízemní přihrávku na Jakuba Kubečka, který lehkou tečí otevřel skóre. Hosté byli aktivnější a za to byli ve 29. minutě opět odměněni, když skvěle hrající Jan Sedláček poslal pěkný míč Petru Šolcovi do prostoru. Ten si ho navedl do vápna a následně propálil Patrika Janečka.

 

Domácím se podařilo snížit ve 40. minutě, když se trefil Erik Charvát. Další vyložené šance ani góly první půle nepřinesla a tak se do šaten odcházelo za stavu 2:1 pro hosty.

Meziměstí mělo větši chuť po vítězství

Hosté byli v druhé půli aktivnější a skóre mohli navýšit už z kraje poločasu, když měli možnosti pokutového kopu. Petra Šolce ale skvěle vychytal Patrik Janeček. V 60. minutě se už ale hosté mohli potřetí radovat. Krásnou akci, kterou rozjel Petr Bárta s přehledem zakončil Pavel Smrček.

 

Na konečných 4:1 upravil v 83. minutě Petr Šolc, který z vlastní půlky utekl domácím obráncům a své sólo zakončil obstřelem Patrika Janečka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
David Mondík, sekretář týmu: Soupeř z Meziměstí nás předčil v pohybu a nasazení a proto zaslouženě zvítězil.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: Konečně jsme si odvezli body i z Lípy a tyto body pro nás byly velice důležité. Zápas byl odmakaný a i přes to, že domácí vůbec nehráli špatně, zpříjemnili jsme si neděli krásnou výhrou. Všem děkuji za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] (73. O. Karlík [-] ) , L. Kapucián [-] , T. Sikora [-] , A. Kapucián [-] (46. M. Grim [-] ) , M. Kozel [-] , M. Brzokoupil [-] , F. Stieber [-] , T. Raszka [-] , D. Mondík [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
R. Weisser [-] - J. Kubeček [-] (64. V. Krejčí [-] ) , P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , Z. Nývlt [-] (46. P. Bárta [-] ) , V. Jirásek [-] (70. P. Gajdoš [-] ) , P. Urban [-] , P. Šolc [-] (87. J. Bohanský [-] ) , A. Škola [-] , M. Prokeš [-] , J. Sedláček [-]

ŽK: 31. M. Brzokoupil , 41. A. Kapucián , 86. E. Charvát - 19. M. Prokeš .
Počet diváků: 68.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Michal Kekelák
Tip experta: výhra domácích

Lípa sehrála dobré utkání v Malšově Lhotě a má svou kvalitu. Série porážek je již minulostí a soupeři by se měli připravit, že bude nepříjemná. Body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích