Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice potrápily Slávii, i přesto si lídr tabulky odvezl tři body


Branky


16

Předměřice v 10. kole přivítali dominantní Slávii. Hosté musely své o tři body bojovat až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia měla skvělý vstup do zápasu

Hosté si nemohli představit lepší vstup do utkání. Hned z prvního útoku dokázali skórovat, když se po centru Jana France Hlavou trefil Jaroslav Linhrat. Slavia měla i nadále herní převahu a míč na svých kopačkách. K výraznějšímu ohrožení branky Michala Cudliny se dostali až ve 20. minutě, kdy se v samostaném průniku ocitl Šimon Derner, ale přehodil Cudlinu i jeho branku.

 

Po tomto gólu převzaly iniciativu Předměřice. Důrazem a zjednodušenou hrou začaly slávisty přehrávat a v 31. minutě se dočkaln srovnání, když Jana Moníka překoval Ladislav Hošek. Domácí mohli do poločasu zápas otočit, ale ani jednu ze svých dvou šancí nedokázali proměnit. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

 

 

V druhém poločase zazářil Šimon Derner

Slavia do druhé půle vstoupila opět lépe, byla aktivnější a měla lepší pohyb. V 56. minutě, využil dobrého presinku hostů, který vedl k chybě v rozehrávce domácích obránců Šimon Derner a vrátil Slávii jednogólové vedení. 

 

V 69. minutě bylo u hostů ještě veseleji, když pěknou kombinaci slávistů na pravé straně hřiště zakončil krásnou střelou pod břevno opět Šimon Derner a zvýšil tak na 3:1. Hosté se však nevzdali a podařilo se jim vzápětí vyrovnat, když po chybě hostů ve středu hřiště snižoval na 3:2 Jakub Šimůněk. Hra se poté přiostřila a k vidění bylo vidět spousta faulů. Domácí se snažili o vyrovnání a do vápna Slávie lítal jeden centr za druhým. Hostující obrana, případně jistý gólman Jan Moník si s nimi dokázali poradit a Slavia si tak z Předměřic odvezla vybojované a velmi důležité vítězství. 

 

V případě, že Slavia v dohrávce porazí trápící se Hronov, odskočí Malšově Lhotě na šest bodů a zajistí si tak komforní náskok šesti bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Začátek utkání jsme absolutně nechytili, hlavami jsme byli ještě v kabině a Slavia toho využila a hned v první minutě jsme inkasovali. Poté nám chvíli trvalo, než jsme zjistili, že se Slavii se dá hrát. Diky zlepšení jsme srovnali a věřili jsme v nejaky bodový zisk. Bohužel nás opět srazila chyba, kterou hosté využili. V závěru jsme vrhli zbytky sil do útoku. Ale hosté svými zkušenostmi si utkání pohlídali a nám opět zbyly jen oči pro pláč.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Úvod nám vyšel skvěle, hned z prvního útoku jsme dali branku a následně jsme neproměnili samostatný nájezd. Od té chvíle jsme ale úplně přestali hrát a domácí nám dělali potíže svým důrazem a nakopávanými míči. Po zásluze vyrovnali a měli i další dvě šance. Poločasová porada nám pomohla a zlepšeným výkonem jsme si vzali vedení zpátky. Bohužel jsme soupeře naší chybou vrátili do hry. Konec jsme tedy museli ubojovat. Tentokrát chválím kluky ne za fotbalovost, ale za bojovnost a soudržnost.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - V. Polanský [-] (69. P. Paizker [-] ) , L. Hošek [-] , L. Neradílek [-] (69. A. Pumr [-] ) , M. Šmarda [-] , J. Mrkvička [-] , J. Šimůnek [-] , B. Markarjanc [-] , A. Hronek [-] , P. Koubalík [-] , J. Voborník [-] (63. D. Žoch [-] )

FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - D. Václavíček [-] (69. M. Kott [-] ) , D. Veselý [-] (65. J. Mukařovský [-] ) , J. Špaček [-] , Š. Derner [-] (69. T. Erber [-] ) , J. Franc [-] , J. Linhart [-] (74. M. Klicnar [-] ) , M. Brázda [-] , M. Poláček [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 59. B. Markarjanc , 80. D. Žoch - 48. M. Šolc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jehlička František - PRŮCHA Petr, NGUYEN Minh Hieu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Michal Kekelák
Tip experta: výhra hostů

Slavia má nadupaný kádr dravého mládí vhodně doplněný zkušenými borci. Překvapení se konat nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů