Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 14:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice po třech porážkách v řade zvítězila


15

Javornice doma potvrdila svoji sílu a po třech zápasech slaví tři body. Hosté z Malšovic se naopak propadaji tabulkou. I přes několik tutových šancí nedokázali bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Tolik vyložených a zahozených šancí, co dnes bylo k vidění, to se nevidí ani v přáteláku. Hosté tak naštěstí pro nás potvrdili obrovskou střeleckou smůlu a perfektně nám rozchytali Standu Hynka. První poločas jsme byli strašní, přesto se nám povedlo skóre otočit na 2:1, ten druhý už byl z naší strany rozhodně lepší. Dosáhli jsme tak pro nás důležitého vítězství, ale cesta k němu hodně složitá. A nervová soustava našich fans si dnes užila..

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Do Javornice se pro body často nejezdí, nicméně my potřebuje sbírat kdekoliv. Do patnácté minuty máme 6 tutových šanci, proměňuje pouze jednu. Za dvě minuty o vedení přicházíme po soupeřově klasické akci po dlouhém autu a do poločasu po stejné akci prohráváme. Třetí branku dostáváme z protiútoku. Dnes se nám nedá upřít snaha a bojovnost ale fotbal se hraje na góly a nikoliv na vyložené šance. Leží na nás těžká deka, kterou už musíme někde shodit!



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - P. Kasper [-] , D. Suk [-] , S. Koutský [-] - J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , M. Šrefl [-] (46. M. Plíhal [-] ) , F. Dvořák [-] (77. T. Plesl [-] ) , J. Hovorka [-] (86. P. Chlachula [-] ) - J. Kovaříček [-] , A. Krejčí [-] (86. L. Kasper [-] )

TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - L. Jarotek [-] (49. D. Lemon [-] ) , S. Libřický [-] , M. Friedl [-] , J. Brokeš [-] (70. J. Janský [-] ) , Z. Libřický [-] , J. Jareš [-] (70. L. Kocman [-] ) , F. Havlena [-] , D. Krejčí [-] , J. Javůrek [-] , P. Soukup [-] (81. M. Luňák [-] )

ŽK: 54. P. Kasper , 65. J. Kovaříček - 71. J. Jareš , 74. P. Soukup , 87. L. Kocman , 90. J. Janský .
Počet diváků: 205.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Šponar
Tip experta: výhra domácích

Javornice na svém malém hřišti je velmi silná, utkání proti Malšovicím zvládne vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Javornice na svém bojišti uspěje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích