M. Poláček 7.
M. Šolc 54. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:15

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma porazilo Opočno


Branky


7. M. Poláček , 54. M. Šolc (p.)
15

Slavia se po tomto vítězství posunula do čela tabulky. Pokud vyhraje dohrávané kolo s Malšovicemi, tak může Malšově Lhotě odskočit na tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavii vyšel vstup do zápasu

Domácí se dostali do vedení už v 7. minutě, když se po rohovém kopu trefil hlavou Marek Poláček. Slavia si vytvářela další gólové příležitosti, nejprve se do šance dostal Jan Franc po skvělé průnikové přihrávce od Jaroslava Linharta. Následně šel sám na opočenského gólmana Šimon Derner. Obě tyto šance zůstaly nevyužité.

 

Ve 36. minutě šlo Opočno do deseti, když druhou žlutou kartu obdržel středopolař Hynek Černý. Opočno více zahrozilo paradoxně až ve hře o deseti, a to ze dvou rohových kopů. Tyto šance však nedokázalo gólově zužitkovat. 

 

Jiné zajimavé akce diváci neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Mukařovský oživil hru

Domácí byli i v druhém poločase aktivnější a více na míči. Opočenskou obranu zlobil zejména střídající Jan Mukařovský, který se nejprve dostal do dvou gólových šancí, které však ještě gólem neskončily. Z jeho třetího útoku už Slavia skórovala, když právě Mukařovský byl sražen ve vápně a kopala se penalta. K té se postavil slávistický kapitán Martin Šolc a střelou k levé tyči překonal Martina Malého, opočenský brankář sice vystihl stranu, ale na dobře uméstěnou střelu nedosáhl.

 

Zbytek utkání nabídl stejně jako v prvním poločase tvrdou hru a spoustu hádek. Rozhodčí v druhé půli rozdal 6 žlutých karet a jednu červenou. Tu obdržel slávistický záložník Patrik Chlumecký.

 

Slavia dokázala udržet dvoubrankový náskok a dostala se zpět do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Rubeš, trenér: Dnešní zápas se mi ani nechce moc hodnotit. Utkání plné faulů, komentování, hádání a nepřesností. My jsme k tomu přispěli svojí nekvalitou, sice jsme po většinu utkání drželi míč, ale nic víc jsme nepředvedli. Zajímavá by byla statistika čistého času hry. Na dnešním dopoledni tedy pozitivní pouze počasí, 3 body do tabulky, zapojení a výkon brankáře Vojty Nováka po zranění.

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Do utkání s něčím jdeme, ale nepohlídáme si první roh! Slavia měla optický tlak, držela více míč, přesto si vážnější šanci nevytvořila. My jsme domácí branku neohrozili skoro vůbec. Vyloučení nás semklo, jenže hned v úvodu 2. půle inkasujeme z penalty. K emocím přispěl rozhodčí svými podivnými výroky na obě strany, zápas nám neprohrál, ale hrubě zasáhl do průběhu utkání alibismem při vyloučení a nesmyslnou penaltou! Klukům děkuji, že i v deseti odehráli zápas se ctí.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - Š. Derner [-] (46. J. Mukařovský [-] ) , M. Šolc [-] , P. Chlumecký [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Poláček [-] , M. Brázda [-] , D. Václavíček [-] (74. J. Špaček [-] ) , J. Linhart [-] (86. J. Moník [-] ) , J. Franc [-] , L. Kundrt [-]

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - Š. Brožek [-] , J. Franc [-] , P. Hrudík [-] - A. Smola [-] , H. Černý [-] , S. Jech [-] - M. Vondřejc [-] , O. Přibyl [-] (75. M. Labik [-] ) , L. Růžička [-] , L. Čtvrtečka [-]

ŽK: 23. M. Brázda , 36. M. Šolc , 60. J. Linhart , 65. P. Chlumecký - 28. H. Černý , 58. S. Jech , 71. L. Čtvrtečka , 81. M. Malý . ČK: 81. P. Chlumecký - 36. H. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jiřička Pavel - FRYŠ Milan, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Šponar
Tip experta: výhra domácích

Slavie doma body neztrácí a i v utkání proti Opočnu to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Domácí na svém hřišti nepřipustí komplikace a potvrdí roli favorita.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích