Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa slaví první tři body!


Branky


10

Lípa se prvních bodů dočkala v 5. kole, kdy dokázala venku porazit 5:2 Vamberk, díky dvěma brankám Davida Mondíka, Lukáš Kapuciána a jedné trefě Michala Kozla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vamberk se ujal vedení

Do vedení šel Vamberk, když se v 8. minutě trefil kapitán Michal Šrom. Domácí úvodní gól nakopl a vytvořili si další šance, které ovšem neproměnili.

 

Lípa dokázala srovnat stav zápasu ve 30. minutě, když útočník Lípy Michal Kozel dokázal zatáhnout balón až do vápna, kde přihrávkou pod sebe našel Davida Mondíka, který umístěnou střelou srovnal na 1:1.

 

Do konce první půle se nic zásadního nestalo a poločasové skóre tedy bylo 1:1.

Druhý poločas patřil hostům

Domácí do druhé půle vstoupili velice špatně. Už ve 49. minutě přidal David Mondík svoji druhou branku, když se dostal k centrovanému balónu a bombou k tyči překonal vambereckého Klofandu. V 52. minutě si Michal Kozel s Davidem Mondíkem prohodili role. Mondík našel krásným pasem Kozla za obranou a on obstřelil brankáře.

 

Lípa na hřišti dominovala a v 67. minutě aktivní Michal Kozel našel Lukáše Kapuciána, který zvyšoval už na 4:1. V 75. minutě Lípa udeřila po páte, když se do průniku dostal Erik Charvát, který naservíroval krasným pasem balón Lukáši Kapuciánovi, který balón uklidil do prázdné brány.

 

V 79. minutěz už jen korigoval na konečných 2:5 vamberecký Pavel Šponar. Lípa, tak získala první tři body v sezóně a odlepila se ze dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Chtěli jsme navázat na minulou výhru a začali dobře. Brzký gól soupeře zaskočil a měli jsme ještě 2 šance. Po 30 minutách soupeř vyrovnal a do kabin šli za vyrovnaného stavu. Po půli jsme katastrofálně propadli ve všech směrech a soupeř nás trestal z rychlých brejků a zcela zaslouženě vyhrál. Všichni se musíme nad sebou zamyslet , takhle se nedá hrát to co jsme předvedli ve druhe polovině a divákům se omlouváme.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: K dnešnímu zápasu jsme odjížděli bez brankářů, které zastoupil univerzál Luděk Doležal. První poločas skončil smírně. Do druhého jsme nastoupili s cílem zápas strhnout na svoji stranu a zvítězit. Bojovným výkonem, nasazením a týmovou hrou se nám to povedlo. Hráči konečně prodali to co v nich je a vyvarovali se individuálních chyb, které nás stály body v předchozích zápasech.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] (74. O. Bek [-] ) - P. Brandejs [-] , M. Šrom [-] (55. P. Šimeček [-] ) , M. Sokol [-] (74. J. Kotýza [-] ) , D. Trejtnar [-] , M. Češka [-] , O. Bastos [-] (74. D. Halamka [-] ) , P. Šponar [-] , T. Hájek [-] (74. D. Koníček [-] ) , O. Mráz [-] , D. Hamerský [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
L. Doležal [-] - D. Mondík [-] , E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , M. Horák [-] , T. Sikora [-] , M. Kozel [-] , M. Brzokoupil [-] , V. Kapucián [-] (78. O. Karlík [-] ) , A. Kapucián [-]

ŽK: 82. D. Hamerský , 89. P. Šimeček , 90. P. Brandejs - 20. M. Horák , 27. M. Kozel , 70. A. Barcic , 80. E. Charvát .
Počet diváků: 62.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Lán
Tip experta: výhra domácích

Vamberk naváže na vítězství s Predměřicemi a Lípa si tak bude muset na své první body počkat.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích