Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk hlavně díky Šponarovi a Klofandovi poprvé za tři body


Branky


12

Tento zápas svedl dohromady týmy, kterým úvod sezóny moc nevyšel. Vamberk doma přivítal Předměřice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šponar v úvodu dvakrát udeřil

Vamberk vstoupil do utkání senzačně. Již ve 2. minutě se trefil Pavel Šponar. Vamberk zahrával rohový kop, který obránci Předměřic odhlavičkovali pouze k vambereckému záložníkovi, který o tyčku krásnou střelou z voleje otevřel skóre zápasu. V 5. minutě to bylo již 2:0, když kapitán Michal Šrom pěknou průnikovou přihrávkou poslal na steč Šponara, který vstřelil svoji druhou branku. V 10. minutě mohl Šponar zkompletovat hattrick ovšem jeho střela mířila těsně vedle. Úvodní tlak domácích vyvrocholil dalšími dvěma šancemi, které ovšem zůstaly nevyužity.

 

Po čtvrt hodině hry převzali iniciativu hosté a dvakrát udeřili ze standardních situací. Nejprve v 15. minutě snížil na 1:2 kapitán Předměřic Štěpán Pekáč a ve 27. minutě srovnal na 2:2 Ladislav Hošek. Hosté byli stále aktivní a vytvářeli si další šance, ovšem už nedokázali vyzrát na skvěle chytajícího brankáře Vamberka Jaroslava Klofandu. Hlavně díky němu se skóre do poločasu nezměnilo a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:2.

V závěru využil hrubé chyby hostů Bastos

V druhé půli se již hra vyrovnala a do šancí se dostával i Vamberk, který dokázal dvakrát nastřelit brankovou konstrukci. Předměřice si také vytvořily několik gólových příležitostí, ale Klofanda byl vždy na správném místě.

 

Posledních třicet minut bylo hodně vypjatých a rozhodčí během nich udělil celkem pět žlutých karet.

 

Když už to vypadalo, že Vamberk bude podruhé kopat penalty, tak portugalský útočník Bastos Oliveira Flavio Daniel v samotném závěru využil špatně zahrané malé domů hostujícího stopera a vstřelil vítězný gól, díky kterému Vamberk získal první tři body v sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Už do 10 min jsme vedli 2:0 a zanedlouho mohl Šponar završit hattrick ale bohužel těsně mimo. Od té doby začal hrát soupeř koordinovaně a měl častěji míč na kopačkach . Vyústěním jeho snahy byly 2 branky po standardních situaci. Ve 2. části byly šance na obou stranách a náš velmi mrzí 2x nastřelene břevno. Když už jsme se všichni připravovali na penalty přišla neskutečná chyba stopera soupeře při male domů,čehož využili. Musím říct že soupeř si vůbec nezasloužil prohrát!




Sestavy


TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - J. Kotýza [-] (65. D. Halamka [-] ) , O. Bastos [-] , M. Šrom [-] , M. Sokol [-] , D. Trejtnar [-] , M. Češka [-] , P. Šponar [-] (54. P. Šimeček [-] ) , O. Mráz [-] , D. Hamerský [-] (85. O. Bek [-] ) , P. Brandejs [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Novák [-] - O. Satranský [-] , Š. Pekáč [-] (78. J. Voborník [-] ) , J. Šimůnek [-] , L. Ponikelský [-] , M. Šmarda [-] , D. Žoch [-] , L. Hošek [-] , B. Markarjanc [-] , P. Koubalík [-] , P. Paizker [-] (65. J. Mrkvička [-] )

ŽK: 60. M. Češka , 85. D. Hamerský , 90. O. Bastos - 23. L. Hošek , 65. B. Markarjanc , 78. J. Mrkvička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - KUDLÁČEK Milan, FREJVALD Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Adam Krejčí
Tip experta: remíza

Souboj dvou tápajících týmů vidím na velmi vyrovnaný match, ve kterém se rozhodne až v penaltové loterii.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza