3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa i přes zlepšující se výkony je stále bez bodu, tentokrát nestačila na Javornici


Branky


44. A. Krejčí , 80. A. Krejčí , 89. M. Brzokoupil (vl.)
12

Tento zápas svedl dohromady dva týmy z Rychnovska. Javornici se vstup do sezóny velmi povedl, když po třech kolech měla 7 bodů. Lípa naopak na první body stále čeká. Nutné podotknout, že obraz její hry je zápas od zápasu lepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javornici "nakopl" Krejčí

Lípa byla v prvním poločase lepším týmem, byla častěji na balonu. Šance ovčem byly  k vidění na obou stranách. První větší šanci měl ve 4. minutě domácí Martin Plíhal, ale gólmana Vlastimila Hlacha neprostřelil.

 

Lípa zahrozila ve 14. minutě, když po rohovém kopu na čaře Javornici zachraňoval Jakub Hovorka. Ve 23. minutě se do další šance dostla Krejčí, ale na Vlacha nevyzrál. O dvě minuty později javornický brankář Lukáš Kasper nadvakrát zkrotil dělovku Davida Mondíka z přímého kopu ze 30 metrů.

 

Minutu před koncem doputoval míč od Filipa Dvořáka přes Pepu Kovaříčka k Adamovi Krejčímu, který si obhodil bránícího hráče a střelou k tyči otevřel skóre.

 

 

Ve druhém poločase pokračovala neurovnaná hra na obou stranách

V druhém poločase byly opět k vidění šance na obou stranách. První "gólovku" měla Lípa. Kdy po rohovém kopu hostující hráč hlavičkovla do tyče.

 

Javornice byla efektivnější. V 79. minutě Miroslav Vidlička prostrčil míč za obranu na Adama Krejčího, který po kličce golmanovi zakončoval do prázdné brány a zvýšil na 2:0

 

V 89. minutě si hostující obrana srazila střílený centr Daniela Suka do své branky a bylo to 3:0. Tímto výsledkem zápas také skončil.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Hosté byli v prvním poločase jednoznačně lepší, my jsme naopak předváděli fotbalovou bídu. Ovšem přišla 44.min., nám se podařila po ztrátě hostů jedna pěkná akce a rázem jsme šli do kabin za stavu 1:0. I v druhém poločase měli hosté dost šancí skóre srovnat, i když ten už tak snadný neměli. I se spoustou štěstí jsme ale všechny jejich pokusy ustáli, přidali další branky s nulou vzadu. Celkové skóre 3:0 neodpovídá dění na hřišti, ale takový je prostě někdy fotbal a výsledek nás samozřejmě těší.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Vlastními chybami jsme se připravili slušný výsledek. Náš výkon ovlivnilo zranění stopera Martina Horáka, který do vystřídaní podával vinikající výkon. Dění na hřišti přesně popsal trenér domácích Tomáš Krunčík. Musíme zvednout hlavy a v příštím zápase bodovat.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - P. Kasper [-] , S. Koutský [-] , D. Suk [-] - M. Plíhal [-] (68. M. Vidlička [-] ) , J. Hovorka [-] , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , F. Dvořák [-] (90. O. Nosek [-] ) - A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
V. Hlach [-] - A. Kapucián [-] (73. O. Karlík [-] ) , E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , M. Horák [-] (30. V. Kapucián [-] ) , T. Sikora [-] , M. Kozel [-] (71. R. Kafka [-] ) , M. Brzokoupil [-] , T. Raszka [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 66. A. Krejčí , 81. D. Suk - 68. A. Barcic .
Počet diváků: 205.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra domácích

Javornice je doma velmi silná a po slabším výkonu ve Vamberku budou brát plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích