0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí poprvé v sezóně padlo


Branky


11

Meziměstí, které po skvělém výkonu v posledním zápase porazilo České Meziříčí 3:0 hostilo ve 3. kole I.B třídy skupiny B Opočno. To chtělo napravit domácí porážku od nováčka z Malšovy Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku zápasu vstřelil Ondřej Polák

V úvodu prvního poločasu se hrál opatrný fotbal. Vynikaly hlavně obrany obou týmů. Jedna z prvních velkých šancí skončila gólově. Ve 13. minutě se k odraženému míči na středu hřiště dostal záložník Opočna Adam Smola, který balón vyvezl skoro až k velkému vápnu soupeře. Poté balón předal Kristiánu Krištofovi, který přesnou přihrávkou našel útočníka Ondřeje Poláka. Ten dokázal svoji skrytou střelu přes dva obrance domácích uklidit balón k práve tyči Weisserovi brány.

 

Po první vstřelené brance na hřišti dominovali domácí, kteří dokázali hosty dostat pod tlak. Gól však střelit nedokázali, protože defenziva Opočna pod taktovou zkušeného Lukáše Žida a Jakuba France hrála velmi zodpovědně.

 

Do poločasu se již nic nezměnilo a hosté tak dokázali udržet jednobrankové vedení.

 

Ve druhém poločase se diváci už gólu nedočkali

Hra v druhém poločase měla podobný ráz, jako v prvním. Meziměstí se snažilo dostat přes pevnou obranu hostů. Útočilo hlavně ze standarních situací a rohů. 

 

V největší šanci domácích byl Pavel Smrček, který se dostal k odraženému balónu za velkým vápnem a jeho střela mířila těsně vedle pravé tyče.

 

Hosté byli nebezpeční zejména z rychlých kontrů. Ani v jedom případě však nedokázali vyzrát na Romana Weissera.

 

Opočno si tak díky dobře hrající defenzivě a gólu Ondřeje Poláka odvezlo z Meziměstí 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: Tento zápas se nám bohužel nepovedl. Ve vyrovnaném prvním poločase se soupeřovi povedla vstřelit branka, na kterou jsme za celý zápas nenašli odpověď. I přes závěrečný tlak a bojovnost se nam nedařilo skórovat a tak jsme museli nechat body hostům.

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: V Meziměstí se nám nikdy nedařilo, proto jsme tuto bilanci chtěli změnit. První poločas mnoho šancí nepřinesl, hrálo se převážně mezi vápny. Po vedoucím gólu jsme se dostali pod tlak domácích, který jsme však ustáli. Druhá půle byla o dobývání naší defenzívy soupeřem. Ta však dnes pracovala na jedničku! Z brejků jsme zazdili tři tutovky, přesto jsme důležité tři body urvali. Dnes chválím celý tým za udrženou nulu a zodpovědný výkon ve všech řadách! Týmová večeře u Švejka vše podtrhla!



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
R. Weisser [-] - P. Urban [-] (81. P. Hošek [-] ) , M. Balín [-] , P. Bárta [-] (81. J. Bohanský [-] ) , V. Jirásek [-] , P. Gajdoš [-] , J. Mucha [-] , J. Sedláček [-] , P. Smrček [-] , V. Šimko [-] (46. P. Šnábl [-] ) , A. Škola [-]

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - Š. Brožek [-] , L. Čtvrtečka [-] , L. Růžička [-] , J. Franc [-] - L. Žid [-] , S. Jech [-] (58. D. Drašnar [-] ) , P. Hrudík [-] (86. V. Lukášek [-] ) , K. Krištof [-] , A. Smola [-] - O. Polák [-] -

ŽK: 52. J. Mucha , 53. P. Gajdoš , 67. P. Šnábl - 60. D. Drašnar , 67. O. Polák , 71. A. Smola , 90. L. Růžička .
Počet diváků: 135.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Z Meziměstí, Broumova, Police, zkrátka z tohoto výběžku se body nevozí lehce. Meziměstí zůstane stoprocentní i po 3.kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů