Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornce doma ukázala svoji sílu


8

V 1. kole přivítala Javornice na domácím hřišti Předměřice. Domácí předvedli před tradičně vysokou domácí kulisou, která v tomto zápase činila 235 fanoušků dobrý výkon a porazili Předměřice 4 : 0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejčí dvěma rychlými góly nastartoval Javornici

Javornice byla od začátku utkání nebezpečnější. Hned v úvodu se do první šance dostal útočník Adam Krejčí, napoprvé však neuspěl. V 7. minutě o sobě daly vědět i Předměřice. Jejich útok skončil rohovým kopem, který se ale domácím podařilo odvrátit a dokonce se z něj dostali do protiútoku. Martin Šrefl prodloužil míč k Adamovi Krejčímu, který ho už nikomu jinému nepůjčil, prohnal se přes obránce a svoji akci s přehledem zakončil. Ve 14. minutě se domácí radovali podruhé. Opět zafungovala spolupráce Šrefl – Krejčí. Šrefl vyslal volného Krejčího, který měl po této přihrávce volnou cestu k brance hostí. Svůj útok zakončil kličkou brankáři a Javornice vedla 2 : 0.

Poté se do šancí dostali i hosté. Ve 23. minutě Předměřice zahrozily z centru a ve 27. minutě „hasil“ nebezpečný útok stoper Pavel Kasper. Ten se poté dostal do dvojité gólové šance. Nejprve pohotově hlavou tečoval prudký centr a orazítkoval tyč. Po dalším rohu měl pak balón znovu na hlavě, ale bohužel ho čistě netrefil.

V poslední 10-ti minutovce byly Předměřice nebezpečnější a brankář domácích Lukáš Kasper se musel činit. Nejprve ve 36. minutě podržel domácí, když vyrazil nepříjemnou střelu hostí. Ve 41. minutě vychytal průnik hostujícího Štěpána Pekáče. Další parádní zákrok musel vytáhnout i o 2 minuty později, když dokázal zacouvat zpátky do branky a konečky prstů vytlačil míč nad břevno.

To bylo z prvního poločasu vše a do šaten se tak odcházelo za stavu 2 : 0 pro domácí.

Javornice si udržela herní převahu i ve druhém poločase

Javornice vstoupila i do druhého poločasu aktivně. Střela Jakuba Hovorky ve 48. minutě mířila vedle tyče. V 52. minutě byl blízko hattricku Adam Krejčí, jeho střela však nakonec skončila na spojnici. V 54. minutě se už domácí radovali. Dlouhý aut propadl až k Josefu Kovaříčkovi, který balón bez problému uklidil do soupeřovi sítě.

Předměřice se snažily ohrozit branku domácích střelami ze střední vzdálenosti a ze standardních situací. Žádná z těchto šancí však neskončila gólově. V 64. minutě obral hostujícího obránce o balón aktivní Krejčí. Ten následně poslal do vápna krásný centr, který našel střídajícího Filipa Dvořáka, který svou střelu dokázal nasměrovat do sítě a zvýšil tak na 4 : 0.

V 70. minutě zahrozily Předměřice opět ze střední vzdálenost, ale ani tato střela se neujala. V 76. byl opět blízko hattricku Krejčí, ale jeho hlavička opět pouze orazítkovala brankovou konstrukci. Zbytek zápasu se již dohrával bez velkých šancí a utkání tak skončilo jasným vítězstvím domácích v poměru 4 : 0.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Uhráli jsme dobrý výsledek, nicméně si myslím, že skóre by mohlo být i vyšší. Zrovna nejhezčí fotbal se dnes nehrál, ale to se v prvních kolech stává. Hra se snad časem zlepší, a kdyby zůstaly i takovéto výsledky, tak se budeme usmívat od ucha k uchu. Každopádně jsem rád, že jsme vstup do sezóny zvládli a doufám, že na něj také navážeme netradičně v páteční předehrávce s nováčkem soutěže z Velichovek.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Domácí potvrdili kvality a sílu v zakončení. Výsledek ale pro nás nehrál žádnou roli. Před zápasem jsme se dozvěděli o úmrtí našeho dlouholetého sekretáře, milovníka fotbalu a hlavně skvělého může. Po dlouhodobé nemoci odešel pan Miroslav Hopko. Upřímnou soustrast celé rodině.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - D. Suk [-] , S. Koutský [-] , P. Kasper [-] - J. Kráčmer [-] (83. P. Chlachula [-] ) , J. Kráčmer [-] , M. Plíhal [-] (62. F. Dvořák [-] ) , M. Šrefl [-] (74. T. Plesl [-] ) , J. Hovorka [-] - J. Kovaříček [-] (74. O. Nosek [-] ) , A. Krejčí [-] (83. L. Harbich [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
A. Miller [-] - D. Žoch [-] (78. L. Popelka [-] ) , A. Pumr [-] , T. Ponikelský [-] (68. O. Satranský [-] ) , L. Hošek [-] , L. Ponikelský [-] , Š. Pekáč [-] , J. Mrkvička [-] , B. Markarjanc [-] , P. Koubalík [-] , A. Hronek [-]

ŽK: 79. O. Nosek - 67. L. Ponikelský .
Počet diváků: 235.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: výhra domácích

Všichni vědí, že Javornice je doma velice, velice nepříjemná. Z toho důvodu 3 body i tentokrát zůstanou v Javornici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích