3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 14:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí na úvod sezóny doma zvítězilo


Branky


8

Utkání nabídlo souboj dvou týmů, které se minulou sezónu umístily ve druhé polovině tabulky. Meziměstí na 9. místě a Malšovice hned v závěsu, na 10. místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovice vstoupily do úvodu utkání lépe.

Začátek utkání patřil hostům, kteří diktovali tempo hry. Jejich herní převaha vedla k úvodnímu gólu. V 26. minutě si na dobře zahraný rohový kop naskočil stoper Lukáš Jarotek a hlavou usměrnil míč do sítě. Meziměstí dokázalo reagovat na úvodní branku bleskově. O 2 minuty později uklidil vyražený míč do branky hostí Jakub Kubíček, který zůstal nikým nehlídaný na zadní tyči.

Po vyrovnávací brance převzali iniciativu domácí a vytvořili si několik slibných příležitostí, které ovšem nedokázali proměnit. Malšovice se do zakončení moc nedostávaly. Jejich útočné pokusy většinou končily již před vápnem, a to zejména díky disciplinované hře obrany domácích. Nic zásadního se do konce prvního poločasu již nestalo a do šaten se tak odcházelo za stavu 1 : 1.

Ve druhém poločase Meziměstí dokonalo obrat.

Dle slov malšovického trenéra Lukáše Zrůsta chtěli hosté do druhého poločasu vstoupit stejně aktivně jako do úvodu utkání a odvézt si tak 3 body do Malšovic. Meziměstí však dokázalo navázat na svou hru z druhé poloviny prvního poločasu a bylo na hřišti tím lepším a aktivnějším týmem. V 54 minutě domácí otočili stav utkání na svou stranu, kdy využili nedůrazu hostující obrany na polovině hřiště a dostali se do přečíslení. Celou akci na sebe nakonec vzal Pavel Smrček, který v samostatném nájezdu překonal malšovického golmana Tomáše Krejčího.

V 66. minutě přidal pojistku Patrik Urban, který dokázal využít špatné komunikace mezi malšovickou obranou a gólmanem Krejčím. Ten však své zaváhání dokázal napravit, když v krátkém čase vychytal dva samostatné nájezdy domácích. Posledních deset minut patřilo opět Malšovicím. Ty však svůj závěrečný tlak nedokázaly využít a 3 body tak zůstaly zaslouženě v Meziměstí.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Pavel Smrček, záložník: Utkání pro nás nezačalo vůbec dobře. Inkasovali jsme v 26. minutě a to nas nakoplo. Od té doby až na závěrečných 10 minut jsme byli lepším týmem. Tímto bych se jménem Lokomotivy Mezimesti chtěl rozloučit s našim trenérem Kittlerem. Tréňo děkujeme za vše!

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Příjezd 15 minut před zápasem nám určitě nepomohl. Paradoxně jsme byli do námi vstřeleného prvního gólu v zápase lepším týmem. Soupeře inkasována branka nabudila a nás asi až moc uklidnila. Od té doby jsme se dostávali k zakončení jen minimálně. Naopak soupeř stále častěji. Jen posledních 10 minut jsme si vytvořili tlak, ale soupeř to zvládl. Tento zápas musíme hodit za hlavu a příští týden zabrat v Předměřicích!



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Urban [-] , A. Škola [-] , V. Šimko [-] , P. Smrček [-] , Z. Nývlt [-] , J. Mucha [-] (54. P. Gajdoš [-] ) , J. Kubeček [-] (80. J. Bohanský [-] ) , V. Jirásek [-] , P. Bárta [-] (74. J. Kitler [-] ) , M. Balín [-]

TJ Sokol Malšovice
T. Krejčí [-] - J. Brokeš [-] , J. Jareš [-] , P. Mareš [-] (54. J. Teichman [-] ) , Z. Libřický [-] , M. Friedl [-] , L. Kocman [-] (72. D. Ninger [-] ) , F. Havlena [-] (82. P. Soukup [-] ) , D. Krejčí [-] , L. Jarotek [-] , R. Franc [-]

ŽK: 88. J. Kitler - 43. M. Friedl .
Počet diváků: 115.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: výhra domácích

Z Meziměstí se body nevozí každý den a i tentokrat si to domácí pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích