Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 17:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Frank pokořil hattrickem Blažim


Branky


14. V. Nesper , 55. M. Frank , 72. M. Frank , 81. P. Zeman , 88. M. Frank , 90. J. Liboměrský - 26. Z. Kušnir , 84. D. Rulf
1

Po první půli bylo utkání vyrovanané. Ta druhá už patřila Meziboří. Mladík Frank se blýskl hattrickem a zpečetil výhru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tenisová první půle

Předposlední víkendová dohrávka před začátkem jarní části soutěže se odehrála na domácím hřišti SFK Meziboří. Zazněl zvizd hlavního arbitra. První doteky s míčem naznačovaly, že se utkání ponese v duchu vyrovaného fotbalu. Jenomže už ve 14. minutě poslal po nádherném rohovém kopu Vojtěch Nesper Meziboří do vedení. Po dvanáci minutách ale Zdeněk Kušnir vyrovnal zápas. Do kabin šly oba celky za nerozhodného stavu.

Show Michala Franka

Po začátku druhé půle bylo SFK Meziboří jako vyměněné a už v 55. minutě svým prvním gólem v utkání poslal Michal Frank domácí do vedení. Po dvanácti minutách už to bylo o dva góly a to díky druhé brance mladíčka Franka, který po vysunutí obráncem Černíkem a následném samostatném úniku překonal brankáře hostí podruhé. Chvíli poté zkompletoval hattrick, čímž ukázal svůj čich pro góly. V 84. minutě hostující FK Blažim dokázala vstřelit druhou branku a pohrozit tak domácím. Dvěmi góly na konci zápasu však Meziboří rozhodlo o konečném výsledku 6:2 a o třech bodech do tabulky tak bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


SFK Meziboří
Petr Spilka, trenér: "Při prvním poločase jsem si připadal spíše jako na tenisovém utkání. V druhé půli se kluci trochu zvedli a dokázali zápas zkorigovat v náš prospěch. Bojovnost rozhodla."




Sestavy


SFK Meziboří
P. Heimráth [-] - J. Liboměrský [-] , J. Rameš [-] , J. Černík [-] , F. Šenkyřík [-] (75. J. Brezáni [-] ) - M. Frank [-] , Z. Hanousek [-] (70. P. Zeman [-] ) , J. Smola [-] , V. Nesper [-] - D. Grecu [-] , J. Bohata [-]

FK Blažim
M. Kurucz [-] - P. Hendrych [-] (59. A. Harzer [-] ) , Z. Kušnir [-] (72. J. Ročenovič [-] ) , D. Onuščák [-] , D. Rulf [-] , P. Loukota [-] , O. Perlík [-] , D. Hosnedl [-] , P. Filo [-] , L. Čábelka [-] , T. Svoboda [-] (84. J. Bartko [-] )

ŽK: 39. M. Frank - 63. T. Svoboda , 84. D. Onuščák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FOLK Martin - VLAŠIČ Jiří, FIŠL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2022 12:58

Tip: výhra domácích