Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice opět nadělovaly, tentokrát schytal bůra Mochtín


Branky


22

Minulé kolo zvítezily Malesice v Horšovském Týnu 5:1. Vysokým vítězstvím se naladily na zápas s Mochtínem, který měl minulé kolo volno. Měl totiž hrát s Přešticemi B, které již v soutěži nepůsobí. Odpočatost ale hostům nepomohla a v Malesicích prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se radovali hosté z Mochtínu. Už v 7. minutě se hlavou prosadil Zbyněk Smolík a Mochtín vedl. O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Tečováná střela Patrika Šmídla skončila až za zády brankáře Švátory. Bylo odehrána čvrt hodina hry a diváci Malesicích viděli už 3 góly. V 15. minutě se mezi střelce zapsal malesický Tomáš Václavík. Bohužel pro jeho tým překonal po rohovém kopu Mochtínu vlastního brankáře a Mochtín si vzal vedení zpět. Malesice ale opět nenechaly hosty radovat se dlouho. Ve 22. minutě srovnal kapitán domácích Milan Legát. Ve 37. minutě dokázali domácí skóre otočit. Druhý gól v zápase zaznamenal Patrik Šmídl a do šaten se šlo za stavu 3:2.

 

Začátek druhé půle patřil domácím fotbalistům, kteří přidali čtvrtý gól. A znovu to byl Patrik Šmídl. 24letý záložník napřáhl ke střele zpoza vápna a v 54. minutě se radoval z hattricku. Po gólu přicházely šance jak na straně domácích, tak na straně hostů. Žádný gól ale dlouho nepřicházel. Až v 90. minutě. Náskok svého týmu ještě navýšil domácí Karel Schleis, který dal zápasu výsledek 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Podařilo se nám navázat na výkon, který jsme předvedli před týdnem v Horšovském Týnu. Zápas se herně odvíjel dost podobně - v kombinaci jsme byli silnější než Mochtín. Co se týče skóre, tak to stejné nebylo, protože my jsme brzy prohrávali 1:2. Do půle se nám ale podařilo srovnat, nějak to vyplývalo z toho, že herně jsme byli silnější než soupeř, a pak jsme ještě do půle dali na 3:2. Po nástupu do druhé půle jsme víceméně kontrolovali hru, kombinovali, zase se nám podařilo zpoza vápna zásluhou Patrika Šmídla dát na 4:2. 15 minut před koncem Mochtín hodně hru zjednodušil, nakopávali dlouhé balóny, hodně standardek si vytvářeli, takže vytvářeli takový menší tlak. Ke konci se nám teda podařilo dát z jedné akce na 5:2. Těch šancí jsme měli za stavu 4:2 více, jenže se je nám nepodařilo proměňovat, takže se ten výsledek tahal až skoro do konce kdy jsme dali na 5:2.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: V hodně okleštěné sestavě odehrálo naše ÁČKO mužů další mistrák I.A třídy v Malesicích s místním Sokolem, který je nováčkem této druhé nejvyšší fotbalové soutěže Plzeňského kraje. Chyběli 4 hráči, při předzápasovém rozcvičování se navíc zranila i naše brankářská jednička "Bláto" a tak do branky musel zaskočit Petr Švátora.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] (82. J. Čech [-] ) , K. Schleis [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , T. Kepka [-] (62. M. Maur [-] ) , J. Havelka [-] , M. Potoček [-] , T. Václavík [-] , O. Žitek [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Švátora [-] - J. Pretzelmayer [-] , J. Osvald [-] , J. Šafránek [-] (72. R. Smolík [-] ) , J. Žiak [-] , Z. Smolík [-] , M. Kutka [-] , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-] , J. Dolejš [-] , D. Gajdušek [-]

ŽK: 83. M. Potoček - 65. Z. Smolík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SLADKÝ Stanislav, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Malesice budou chtít vysokou výhru z venku potvrdit i v domácím zápase a vzhledem k tomu, že minulý týden Mochtín nehrál, tak Malesice vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích